Nieuws

Lancering Gooische TamTam Magazine

Gisterenmiddag was de presentatie van de nieuwe glossy De Gooische Tam Tam Magazine op de IJsbaan in Laren. Het blad zal elk nieuw seizoen verschijnen (dus 4x/jaar) en wil aandacht schenken aan alles wat kenmerkend is aan ’t Gooi.
tamtam magazine lanceringfoto defotograef: Naast Christian de Beer staan hoofdredacteur Sarah Saarberg (l) en Art Director Frederike Evenblij van Studio 100%

Het Gooi is prachtig. Het Gooi is bos, hei, water. Wandelen, schaatsen, hardlopen, vliegen, fietsen, sporten. Prachtige huizen, geweldige winkels, gezellige horeca, flink wat cultuur, inspirerende en vooral hardwerkende ondernemers. Op een relatief klein oppervlakte biedt het Gooi eigenlijk alles wat je maar kunt wensen. Er is heel veel te doen, te zien, te beleven, te eten, te winkelen, te wandelen, te koop. Genoeg om een magazine mee te vullen. Jarenlang.

Boekhandelsenzo

Vanaf vandaag zal het Magazine gratis af te halen zijn voor alle inwoners van het Gooi bij de volgende punten: Boekhandel Los in Bussum, Boekhandel Voorhoeve in Hilversum, Ruijsdael op ’t Hoekje in Naarden-Vesting, de Larense Boekhandel in Laren en de Albert Hein in Blaricum.

Zolang de voorraad strekt,  Op = Op

 

 

11 december 2015

Door

Christian de Beer Uitgever en oprichter van de Gooische Tam Tam


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.