Kunst, Wonen & Lifestyle

Kunstenaar brengt de zon naar Ottenhome

Kunstschilder John Nieland heeft afgelopen zaterdag een ode aan de zon gebracht bij Ottenhome. Hij heeft het ruime terras aan het water een vrolijke, zonnige metamorfose gegeven door op de kale grijze muur een prachtige muurschildering te maken.

 

Het idee ontstond op een zonnige middag tijdens een terrasbezoek. Tim Emmelot, eigenaar van Ottenhome: “John was bij ons te gast en we raakten aan de praat. Hij vertelde over zijn kunst en dat hij door middel van kleurgebruik een zomerse sfeer kan overbrengen. Zo ontstond het idee om een kleurrijke muurschildering te maken voor ons terras. Het resultaat is prachtig; je wordt er vanzelf vrolijk van!”

ode zon Ottenhome

Bij Ottenhome kun je relaxen aan de waterkant, maar ook een boot huren of een evenement of bedrijfsuitje organiseren. Nieland hoopt dat zijn kunstwerk van ruim 3.50 m x 1.30 m mensen blij maakt. “Ottenhome is één van mijn favoriete plekken, erg leuk om mensen hier kennis te laten maken met kunst. Ik hoop dat mijn werk zonnige blijdschap overbrengt.”

ode zon Ottenhome2

Kunstenaar John Nieland aan het werk

31 juli 2016

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.