Nieuws, Shoppen

Cadeau Hotspot: Daan’s Decorations

We wandelen door Daan’s Decorations in Bussum. Er komt geen einde aan die heerlijke winkel van Karin (ze heet dus helemaal geen Daan!). In het voormalige onderkomen van de groenteboer creëerde ze allerlei sfeervolle kamertjes, waar je eigenlijk meteen wil blijven wonen.

Elke vierkante centimeter is benut: banken, stoelen, tafels, plaids, kussens, andere woondecoraties, kleding, sieraden, schoenen, tassen, verlichting, wandkleden, vloerkleden, schalen, servies… Karin heeft niet alleen een neus voor mooie en leuke spullen, ze kan ook nog eens fantastisch stylen. Ze heeft veel, vaak geheime, adresjes waar ze alles in haar winkel vandaan haalt.

Daan's Decorations

Karin (foto: Willemijn van der Eijk

Eigen smaak

“Ik volg mijn eigen smaak. Ik koop geen complete collecties, dus daarom kan ik zo fijn variëren.” Dat is bijvoorbeeld handig met haar mode-items; ze anticipeert altijd op de weersverwachting voor de komende tijd. Als het kouder wordt, kun je bij Daan’s meteen een warme trui of vest gaan halen, terwijl bij de eerste zonnestralen de tuniekjes alweer in de rekken hangen.

Een mooie winkel is één, maar voor Karin is service minstens zo belangrijk. “Ik zorg ervoor dat ik met elke leverancier een goede band opbouw. Vaak werken we al jaren samen. Alleen op die manier kan ik snel schakelen voor mijn klanten.”

Ook goed om te weten: haar banken en stoelen zijn verkrijgbaar in oneindig veel stoffen en met diverse pootjes. Hoe je het maar hebben wilt. Ook goed om te weten: gratis parkeren voor de deur en er is altijd plek!

 

Daan’s Decorations, H. Kamerlingh Onnesweg 53, Bussum. Telefoon: 035-6939674. www.daansdecorations.nl

 

15 mei 2019

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.