Nieuws, Shoppen

Cadeau Hotspot: Imitch Laren

Een interview met José van Imitch ín de winkel is een kansloze onderneming. Iedereen die binnenloopt in dit ‘snoepwinkeltje’ van Laren – zonder snoep, maar mét de mooiste bijoux, sieraden en accessoires – wil toch even haar mening horen.

Goudeerlijk

Ze heeft er verstand van, ze heeft smaak en, niet onbelangrijk, ze is goudeerlijk. Bovendien komt ze altijd met het juiste advies of een goede oplossing. Dus de klant die bij haar net gekochte outfit bijpassende oorbellen probeert te vinden, gaat overgelukkig de deur uit. Want die grote, zilveren ring die in de jurk is verwerkt, is eigenlijk veel mooier in het goud. Zegt José onomwonden. Dat vindt de klant ook; bovendien zou dat ook veel beter passen bij de oorbellen die ze op het oog heeft.

José (foto’s: Willemijn van der Eijk)

Maar waar vind je zo’n ring? Laat dat maar aan José over; die heeft wel weer ergens een doosje met precies zo’n ring. Imitch bestaat al meer dan 25 jaar en de winkel, maar vooral José, is een begrip binnen en buiten het Gooi.

Trends

Je vindt er de laatste, wereldwijde trends en zelfs internationale producenten volgen het Instagram-account van José om ideeën op te doen. Je kunt er slagen in elke prijsklasse, van een leuk hebbedingetje tot een juweel voor het leven.

Wij laten het interview maar zitten en gaan gewoon even shoppen, want ook ons lukt het niet om zonder aankoop de deur uit te lopen.

 

Imitch Laren, Klaaskampen 16a, Laren. Telefoon: 035-5312252. www.imitch-laren.nl

16 mei 2019

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.