Food & Drinks, Nieuws, Ondernemen, Tam Tam

The Red Sun: Hotspot Blaricum

Waarin een klein dorp groot kan zijn: de oude kern van Blaricum heeft verrassend veel onvervalste hotspots. Van landelijk bekende iconen tot kleine pareltjes die we liever voor onszelf houden. Maar een ding hebben ze gemeen: deze hotspots zijn zonder uitzondering uniek, gastvrij, gezellig en bijzonder. The Red Sun, wie kent het? Hier eet je het liefste elke dag!

the red sun

(Illustratie: Sascha Pijnaker)

 

the red sun

Pieter en Wimmy (Foto: Bob Awick)

Ideeënrijk

Pieter van den Ham kijkt er allang niet meer van op als zijn ega Wimmy midden in de nacht omhoog schiet en enthousiast begint te vertellen over een nieuw smaakidee of bijzondere presentatie van een gerecht. Haar ideeënrijke hoofd staat eigenlijk nooit stil, want eens in de zes tot acht weken wordt de kaart weer vernieuwd. Ze doet dat samen met keukenmanager Nancy en de grote uitdaging is elke keer om de gast een spectaculaire tasting experience te bezorgen.

Eten is Poëzie

De speciale signature dishes op de kaart wil je het liefst allemaal tegelijk proberen. Gelukkig verzon Wimmy de Tasting Experience: een Japanse fine dining-beleving, bestaande uit een verscheidenheid aan authentieke Japanse gerechten op bijzondere wijze gepresenteerd. Lekker achterover zitten en kijken, proeven, ruiken en ervaren wat er gebeurt. “Eten is poëzie,” staat op de menukaart. “Een gerecht is een gedicht in geuren, kleuren en smaken.”

the red sun

(Foto: Bob Awick)

Allerhoogste niveau

Voor deze bijzondere poëzie komen mensen van heinde en verre naar Blaricum om zich de hele avond in de watten te laten leggen door het personeel. Want ook qua service gaat The Red Sun uitsluitend voor het allerhoogste niveau, iets waar Pieter mede voor zorgt. Het knappe is dat je altijd een welkom gevoel krijgt; het is bij The Red Sun namelijk ook ‘gewoon’ gezellig. In die gezelligheid val je van de ene in de andere verbazing; vanwege een hemelse combinatie die je nooit eerder proefde of een presentatie aan tafel die zijn weerga niet kent.

 

Hier vind je meer over The Red Sun:

Huizerweg 3, Blaricum
Telefoon: 035-5336996
www.theredsun.nl

31 mei 2023

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.