Agenda, Nieuws

Halloween vieren in de Schaapskooi op de Blaricummerheide

Zondagmiddag 30 oktober organiseert Goois Natuurreservaat het jaarlijkse Halloween griezelfeest in de Schaapskooi op de Blaricummerheide.
Van 14.00 tot 16.00 uur is de Schaapskooi geopend en kunnen kinderen een pompoenlantaarn knutselen, een kleurplaat kleuren, heksenlimonade drinken en pompoensoep eten.
pompoenenuitsnijdeninblaricumseschaapskooi_1blaricumDe Drentse heideschapen zijn voor deze gelegenheid buiten op avontuur gestuurd. En de Schaapskooi is spannend versierd. Er ligt een grote berg pompoenen klaar om tot een lantaarn omgetoverd te worden.
De kinderen krijgen daarbij hulp van natuurgidsen van IVN en vrijwilligers van GNR die laten zien hoe je de pompoenen het beste uit kunt snijden.

Kosten voor deze griezelmiddag zijn €3,50 per kind. Hiervoor krijgen de kinderen een pompoen, een lichtje en wat lekkers.

De Schaapskooi ligt op de Blaricummerheide achter restaurant Tafelberg aan de Oude Naarderweg 3 in Blaricum. En is het beste wandelend, fietsend of met het openbaar vervoer te bereiken.
Parkeergelegenheid voor auto’s is beperkt.

 

19 oktober 2016

Door

Christian de Beer Uitgever en oprichter van de Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.