Food & Drinks, Nieuws, Ondernemen, Tam Tam

Country Deli: Hotspot Blaricum

In de oude kern van Blaricum vind je verrassend veel onvervalste hotspots. Van landelijk bekende iconen tot kleine pareltjes die we liever voor onszelf houden. Maar een ding hebben ze gemeen: deze hotspots zijn zonder uitzondering uniek, gastvrij, gezellig en bijzonder. Het werd tijd om de lekkerste delicatessen te proeven bij Country Deli!

country deli

(Foto: Bob Awick)

Heerlijkheden

Haar jeugddroom kwam uit in 2018, toen Livia startte met Country Deli. In de praktijk werd het zelfs nog mooier dan die droom, want zij fantaseerde over een broodjeszaak en Country Deli is veel meer dan dat. Een delicatessezaak zou je het kunnen noemen, een plek waar je van dinsdag tot en met zaterdag allerlei heerlijkheden kunt krijgen. De nadruk ligt op kwaliteit en die wordt vooral ook geleverd door chef-kok Farahi; we kennen hem nog uit de tijd dat hij bij Bruno werkte.

Geen verspilling

We kunnen ook ’s avonds terecht bij Country Deli, maar uitsluitend op reservering, want het moet allemaal vers zijn en verspilling is hier bovendien een lelijk woord. Nu het voorjaar is begonnen, moeten we helaas weer afscheid nemen van de hemelse kaasfondue, maar er komt veel voor in de plaats. Eerst fondue Chinoise en zodra het weer het toelaat gaat de barbecue aan. Overdag kunnen we binnenlopen wanneer we maar willen, voor verse juices, smoothies, koffie (ook to-go) met bijvoorbeeld een lekkere muffin of een stuk versgebakken taart, en natuurlijk voor bagels, baguettes, salades en burgers (óók vega)! Of een lekker soepje, het is allemaal zeer aan te bevelen.

country deli

(Foto: Bob Awick)

Fladderende vlinders

Country Deli is uitgegroeid tot een geliefde plek, niet alleen van Livia zelf, maar van heel veel mensen in de omgeving. Het wachten is nu op de tuin, die net helemaal is ingezaaid. En op het mooie weer natuurlijk. Tussen geurende, knallend kleurrijke bloemen en fladderende vlinders genieten van verse heerlijkheden; mooier wordt het niet!

 

 

 

Hier vind je meer over Country Deli:

Dorpsstraat 2, Blaricum
Telefoon: 035-8889866
www.countrydeliblaricum.nl
@country.deli.blaricum

31 mei 2023

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.