Food & Drinks, Nieuws

Gooisch Lekkers: Country Deli in Blaricum

Livia wist het al sinds ze een tiener was: later begin ik een broodjeszaak. Country Deli in Blaricum is veel meer dan dat, maar je kunt in deze delicatessenzaak zeker ook broodjes krijgen. En wát voor broodjes! Over het concept is goed nagedacht: “We wilden iets dat er nog niet was.” Hier ligt de nadruk op biologisch en ambachtelijk. Niet omdat dat hip is, maar vanuit overtuiging en omdat het de beste smaak oplevert.”

Farahi in de keuken

Het helpt natuurlijk wel dat er dan ook nog een geweldige chef-kok in de keuken staat: Farahi. Geen onbekende in het dorp, want hij werkte veertien jaar lang bij Bruno. Dankzij het enthousiaste team is Country Deli een gezellige huiskamer waar je trouwens ook je hond gewoon mee naar binnen mag nemen. Koffie, huisgemaakte smoothies, brunch, lunch, verse taart, borrel: het is allemaal even heerlijk.

En ’s avonds eet je gezellig mee, als je tenminste vóór half vier even belt en bestelt. Elke avond kaasfondue (wel even reserveren!), een verse daghap van seizoenproducten of iets van de kaart. Het kan ook thuis, dan brengen ze het even langs.

Biologische lunch

De energieke bedrijfsleider Carmen vertelt: “We zijn eigenlijk voor alles in. Veel van ons aanbod staat niet eens op de kaart, maar hebben we dan toevallig vers in huis.” Trek in koffie met taart, een lekkere, biologische lunch, geen zin om te koken of behoefte aan een praatje? Country Deli is the place to be!

Country Deli, Dorpsstraat 2, Blaricum. Telefoon: 035-8889866. www.countrydeli.com

17 februari 2020

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.