Nieuws, Ondernemen, Shoppen, Tam Tam, Wonen & Lifestyle

Clairz Interior Design: Hotspot Blaricum

Waarin een klein dorp groot kan zijn: de oude kern van Blaricum heeft verrassend veel onvervalste hotspots. Van landelijk bekende iconen tot kleine pareltjes die we liever voor onszelf houden. Maar een ding hebben ze gemeen: deze hotspots zijn zonder uitzondering uniek, gastvrij, gezellig en bijzonder. Loop bijvoorbeeld eens binnen bij Clairz Interior Design!

clairz

(Illustratie: Sascha Pijnaker)

 

clairz

High-end ontwerpbureau

Het kan niet missen als je via de Torenlaan Blaricum binnenrijdt: De Garage. Ooit een ‘echte’ garage, nu het onderkomen van het high-end ontwerpbureau Clairz Interior Design. Eigenaar Anne-Claire Winkelhagen tekende ruim vier jaar geleden voor de uitstraling en inrichting. Met deze mooie zichtlocatie, waar overigens ook een vestiging van makelaarskantoor Voorma & Walch zit, gaf Anne-Claire een onmiskenbaar visitekaartje af. Dat visitekaartje is ook terug te vinden in projecten door het hele land.

Wensen

Je kunt bij het team van Clairz Interior Design terecht voor een op maat ontworpen interieur, waarbij jouw wensen feilloos worden ingevuld met de juiste indeling, de materiaalkeuzes, de kleuren, een goed lichtplan en wat er al niet meer komt kijken bij het realiseren van een interieur. Als je informeert naar haar stijl, verwijst Anne-Claire in eerste instantie naar de wensen van de klant: “Ik start altijd met heel veel vragen. Ik wil weten hoe iemand woont of werkt, hoe een ruimte wordt gebruikt en door wie. Onze interieurs zijn altijd volledig afgestemd op de klant en dat kan alleen als we het naadje van de kous weten.”

clairzRustige basis

Toch is de typische Clairz-signatuur onmiskenbaar, vooral in het gebruik van pure materialen als marmer, natuursteen, hout en ijzer en natuurlijke kleuren voor een rustige basis. De ‘style radar’ van Anne-Claire is leading bij elk project en dat is precies waarom Clairz Interior Design zo’n gewild bureau is. Plus, niet onbelangrijk: het blijft niet bij een plan, want het team van Clairz zorgt er desgewenst voor dat de ontwerpen worden uitgevoerd, en begeleidt het proces tot het einde.

 

 

 

Hier vind je meer over Clairz Interior Design:

Torenlaan 12-d, Blaricum
Telefoon: 035-2050070
www.clairz.nl
@clairzinteriordesign

 

31 mei 2023

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.