Nieuws, Ondernemen

Clairz in Blaricum: interieur hotspot in het Gooi

Wees niet verbaasd als de sympathieke Anne-Claire Winkelhagen tijdens een persoonlijk gesprek even in een andere wereld lijkt te verkeren. Ze denkt in beelden, in kleuren en vormen en ze is er goed in om mensen te lezen. Zo ziet ze, vaak al tijdens een intake, hoe een ruimte, of zelfs een heel huis, passend bij de betreffende persoon zou kunnen worden ingericht.

Af en toe dwarsig

Anne-Claire heeft een kenmerkende stijllijn, maar niet per se een handschrift: dat behoort immers toe aan de opdrachtgever. Toch zijn natuurlijke kleuren en materialen, haar voorkeur voor ambachtelijkheid en opmerkelijke details wel echt te herkennen in een Clairz-huis. Met hier en daar een ‘dwarsig’ element, want daar houdt Anne-Claire wel van.

Groot én klein

Sinds 2004 is ze op zowel de particuliere als zakelijke markt actief met haar full-concept interior designbureau – een mond vol. Je kunt haar inhuren voor complete renovaties, maar ook voor kleinere opdrachten haalt ze haar neus niet op. Haar bureau levert de tekeningen, begeleidt en adviseert bij de materiaalkeuze, bij het ontwerpen van een lichtplan, maar desgewenst bijvoorbeeld ook bij de technische invullingen van een project.

Clairz in De Garage

Sinds november 2018 is ze met haar bureau ingetrokken in De Garage, de compleet verbouwde, vroegere garage aan de Torenlaan in Blaricum. Samen met de vierde vestiging van Voorma & Walch, met toevoeging ‘by Joost’, omdat makelaar Joost Wester hier de directeur is. Clairz richtte het complete pand in en creëerde zo een prachtige inspiratieplek voor (toekomstige) opdrachtgevers.

Clairz Interior Design, Torenlaan 12D, Blaricum. Telefoon: 035-2050070. www.clairz.nl

16 december 2019

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.