Shoppen

At Freddy’s Fashion & Gifts in Blaricum

Over mode en confectie hoef je Freddy Koenders niet veel te vertellen, want ze zit al dertig jaar in het vak. Ze werkte voor diverse modemerken voordat ze vier jaar geleden besloot om zelf een winkel te beginnen.

Foto: Willemijn van der Eijk

Dat plan ontstond eigenlijk toevallig: het mooie pandje op de Dorpsstraat in Blaricum kwam vrij en Freddy en haar man waren er meteen verliefd op. Hij had honderd ideeën en de slagvaardige Freddy riep: “Voordat jij een beslissing neemt, heb ik al een jaar een winkel.” Dat was vier jaar geleden en At Freddy’s is inmiddels een begrip in het oude dorp.

Freddy streeft ernaar om merken te verkopen die je niet veel ziet en het fijne is: hier stoppen de maten niet bij 40/42. De keuze voor kwaliteitskleding bij At Freddy’s is bewust: “Ik wil graag mode van kwaliteit verkopen voor een acceptabele prijs.”

Freddy houdt van vrolijke mensen en vrólijk word je vanzelf van haar kleding die, in tegenstelling wat men soms denkt, helemaal niet zo klassiek is. Ilse Jacobsen, Corel, Raffaello Rossi, Arma leer, FuchsSchmitt, prachtig breiwerk van Uno Due: Freddy voelt de smaak van haar publiek feilloos aan.

Haar klantenkring van At Freddy’s bestaat uit dorpsgenoten, maar ook vanuit Nijkerk, Leusden, Almere en opvallend vaak uit Amsterdam komt mengraag even shoppen At Freddy’s. Met ’s ochtends koffie en in de loop van dedag een wijntje of champagne, want zo doen we dat in Blaricum.

At Freddy’s Fashion & Gifts, Dorpsstraat 11a, Blaricum.
Telefoon: 035-5330984.

www.atfreddys.nl

7 november 2017

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.