Agenda, Nieuws

Varen voor het goede doel in de Vesting

De Rotary Club Naarden-Bussum organiseert in augustus en september rondvaarten door Naarden-Vesting. De opbrengst daarvan gaat naar het Oegandese dorp Kiroba, waar schoon drinkwater helaas geen vanzelfsprekendheid is.

Kiroba in Oeganda

Foto: Rotary Club Naarden-Bussum

De Rotary Club van Vestingvaartkapitein Lex Maat heeft een project in het Afrikaanse dorpje opgezet. Ze gaan daar pompen bouwen en leidingen leggen voor schoon drinkwater. Ze doen dat met de dorpelingen zelf, die ook graag willen betalen. Zij gaan het watersysteem onderhouden door de verkoop van schoon drinkwater.

De eerste vaarten zijn 27 en 28 augustus en vertrekken om 11.00 uur. De laatste vaart gaat om 19.00 uur. Ook 10, 11, 24 en 25 september zijn er vaarten. Een vaart kost 300 euro en dat bedrag gaat in zijn geheel naar het project. Perfect voor een bedrijfs- of buurtuitje. Arsenaal Restaurants doet mee aan de actie en na afloop kun je daar voor een mooie prijs koffie en gebak halen of lekker lunchen of dineren.

Gaat je vaarbloed kriebelen en help je graag mee aan deze prachtige actie, dan kun je bellen naar 035-6941194 of 06-18271436. Een mailtje sturen kan ook: info@vestingvaart.nl.

24 augustus 2016

Door

Christian de Beer Uitgever en oprichter van de Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.