Agenda, Nieuws, Shoppen

Tien jaar bodyDress in Huizen

Het is feest bij bodyDress in hartje Huizen: de winkel in lingerie en badkleding bestaat deze maand tien jaar. Dat viert de winkel op vrijdag 16 en zaterdag 17 februari met een grandioos Verwenweekend. Er zijn hapjes en drankjes en er is een Rad van Fortuin waarbij je áltijd prijs hebt, van cadeaus tot kortingen – soms tot 100%! Diverse merken, waaronder Bjorn Borg, Marie Jo en Prima Donna bieden uitsluitend dit weekend en uitsluitend bij bodyDress in Huizen heel bijzondere feestaanbiedingen.

Nieuwe collecties

De winkel wil het tienjarig bestaan duidelijk niet zomaar voorbij laten gaan. In het afgelopen decennium heeft bodyDress aan de Lindenlaan een stevige positie in de regionale markt verworven. Niet verwonderlijk, want je vindt hier elk seizoen de nieuwe collecties van topmerken in het midden- en hoog segment. Hiervoor gaat het team van bodyDress – met een zuster-vestiging in Amersfoort – diverse malen per jaar naar beurzen in onder meer Antwerpen en Parijs. “We zijn daardoor heel goed op de hoogte van wat er nieuw is in de markt, qua kleuren, qua beeldvorming, qua modellen, soms zelfs qua stoffen”, vertelt eigenaresse Margriet van Duuren.bodyDress

Kennis van de materie

Het is echter niet alleen mode wat de klok slaat bij bodyDress. Service en advies zijn in deze winkel altijd belangrijk geweest, iets wat ongetwijfeld heeft bijgedragen tot het succes. Een gedegen advies valt of staat bij de kennis van de materie. Dat heeft bodyDress al jaren en daarvoor heeft de winkel zelfs een bijzonder branche-keurmerk ontvangen: bodyDress is gecertificeerd Lingerie Styling-specialist.

Webshop

Is er in de afgelopen tien jaar veel veranderd? “Lingerie volgt vaak de kleuren die je ook in de confectie ziet. Het hoeft niet meer zo basis te zijn, je aankleding begint immers bij je lingerie. Als je een knallende blouse draagt, is het leuk om daaronder een beha in dezelfde kleur te dragen bijvoorbeeld. Het is voor badkleding misschien wel wat meer vanzelfsprekend dat het aan mode gerelateerd is, maar je ziet dat lingerie die trend ook volgt.” Wat er ook veranderd is, is dat bodyDress een prachtige webshop heeft opgezet. “Daar hebben we veel werk en tijd in gestopt. Onze bodyDress-beleving is nu ook online vertegenwoordigd, zodat onze klanten 24/7 bij ons terecht kunnen. De webshop is een prachtig verlengstuk van onze winkels.”

Advies

Bang voor concurrentie van de eigen online shop is Margriet niet: “We hebben echt gemerkt dat online en offline elkaar versterken. Er komt hier geregeld klanten binnen die ons online ontdekt hebben, of die zich eerst online hebben georiënteerd. Anderzijds kunnen trouwe klanten online shoppen als ze even geen tijd hebben om langs de winkel te komen. Het is toch fijn om te weten waar je aankopen vandaan komen en waar je terecht kunt. En voor een goed advies blijven de klanten altijd naar de winkel komen.”

Meer info

Bij bodyDress kun je terecht voor lingerie, home- en shapewear, bad- en nachtmode én beenmode van onder meer Prima Donna, Marie Jo, Marlies Dekkers, Aubade, Calvin Klein, Love Stories, Esprit en SPANX shapewear. bodyDress, Lindenlaan 21, Huizen. Telefoon: 035-5269100. www.bodydress.nl

 

 

12 februari 2018

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.