Nieuws, Shoppen, Wonen & Lifestyle

BodyDress Amersfoort 15 jaar: feest!

Amersfoort? Hoort dat bij het Gooi? Geografisch misschien niet, maar wel als het gaat om bodyDress. De fijne vestiging in Huizen is welbeschouwd het jongere zusje van de winkel in Amersfoort, die deze maand maar liefst vijftien jaar bestaat. “Het is eigenlijk één bedrijf, bodyDress Amersfoort en Huizen, en niet te vergeten onze webshop. We merken dat veel van onze klanten ook naar Amersfoort gaan, en vice versa”, aldus Margriet van Duuren, het gezicht van bodyDress Huizen.

Vijftien jaar geleden besloten haar ouders het roer om te gooien. Peter, destijds actief in de marketing- en reclamebranche, en zijn vrouw Monique die altijd al een grote passie voor mode en lingerie had, besloten een winkel in lingerie te openen. Ze wonen in Huizen en kwamen voor de winkel terecht in Amersfoort, waar ze op de gezellige Langestraat een prachtig pand vonden. Twee jaar geleden konden ze ook terecht in het pand ernaast, waar klanten nu het hele jaar door badmode kunnen vinden. Ook zo prettig! Overigens: Margriet haalt op verzoek die badmode zó naar Huizen, mocht je daar liever even willen passen. Kan allemaal bij bodyDress.

Blij de deur uit
Vanaf dag één koos bodyDress voor kwaliteit, goed advies en een hoogwaardige service. “Daar geloven we heilig in”, zegt Margriet. “Sterker nog: alleen op die manier vinden ook wij het leuk. Natuurlijk willen we onze klanten graag aan ons binden, maar het is nog belangrijker dat ze werkelijk blij zijn met hun aankoop.”

Wat is jouw maat?
En elke vrouw weet: dat wil nog wel eens mis gaan. Verkeerde maat, slecht materiaal, teleurstellende pasvorm: iedereen is anders en bovendien verander je in je leven ook regelmatig van maat – pubertijd, zwangerschap, leeftijd, overgang: het heeft er allemaal mee te maken. En dan blijkt ook nog dat bij het ene merk een B80 heel anders valt dan bij het andere… “Dat is ook de reden waarom wij geloven in echte winkels, waar je gedegen én degelijk advies kunt krijgen. We hebben een grote webshop, maar veel van onze klanten komen ook graag of zelfs liever in onze winkels. Zowel in Huizen als in Amersfoort.”

Tot 100% korting!
Huizen vierde het afgelopen voorjaar het tienjarig bestaan, nu is het de beurt aan Amersfoort: vijftien jaar. Het wordt een feestweekend met onder meer spectaculaire kortingen, omdat er een Rad van Fortuin zal draaien. Met een beetje geluk krijg je zelfs 100 procent korting! Op vrijdag is er een special event met Prima Donna beha’s: die kun je dan ter plekke laten personaliseren door de naaisters van Prima Donna. Strass op de bandjes, je initialen op de rug; het kan alleen daar en dan! Het hele weekend vind je fijne feestaanbiedingen bij bodyDress in Amersfoort, en bovendien is het gezellig: muziek (een vrouwenduo!), een hapje en een drankje. Was je er nooit eerder, dan is dit de perfecte aanleiding. Op 19, 20 en 21 oktober is iedereen van harte welkom bij bodyDress Amersfoort!

bodyDress Amersfoort
Langestraat 94
Amersfoort
Telefoon: 033-4690704

www.bodydress.nl

17 oktober 2018

Door

Christian de Beer Uitgever en oprichter van de Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.