Shoppen

Hotspots in Huizen: bodyDress

De Hotspots van Huizen zitten verspreid in het oude dorp. Straatje in, straatje uit, wéér zo’n leuke winkel. Hier raak je niet snel uitgekeken. Stap bijvoorbeeld eens binnen bij bodyDress voor een trendy collectie lingerie en badmode. En uitstekende service!

Verkeerde bh

Bij bodyDress is lingerie een serieuze zaak als het gaat om de juiste pasvorm en maat, want uit onderzoek blijkt dat “zeventig procent van de vrouwen de verkeerde bh draagt”, vertelt eigenaresse Margriet. “Dat is niet heel verwonderlijk, want een vrouw verandert zo’n zeven tot negen keer van maat. Dat begint in de puberteit, maar ook in het volwassen leven zijn er maatschommelingen. Je komt eens aan, valt een beetje af, je krijgt een kind, raakt in de overgang: het is allemaal van invloed.” Als ook nog blijkt dat bij het ene merk een D80 heel anders valt dan bij het andere, weet je dat professioneel advies onontbeerlijk is. Dat zitten we hier helemaal goed: de winkel is een gecertificeerde Lingerie Styling-specialist, een bijzonder keurmerk in de branche.

Trendy collectie

v.l.n.r. Hanneke, Wilma en Margriet

Het kopen van nieuwe lingerie of badmode bij bodyDress is bovenal een feestje. Hier word je op en top verwend én vind je de meest trendy en modische collectie voor elk draagmoment. Hier gaat het uitsluitend om topmerken in het midden- en hoogsegment, met lingerie van o.a. Marie Jo, Prima Donna, Marlies Dekkers, Aubade, Tommy Hilfiger, Love Stories, Esprit en SPANX shapewear. En met badmode van o.a. Luli Fama, Cyell, Roidal, Aubade, Prima Donna Swim en Seafolly. Naast de vestiging in Huizen is bodyDress gevestigd in de leuke binnenstad van Amersfoort, op de Langestraat 94/96. Bovendien kan 24/7 geshopt worden in de webshop: bodyDress, your second skin for every moment.

Lindenlaan 21, Huizen. Telefoon: 035-5269100. www.bodydress.nl

31 januari 2018

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.