Agenda, Nieuws

Festival Happy Spirits Days in Blaricum

Van vrijdag 16 tot en met zondag 18 juni wordt het eerste Happy Spirit Days festival gehouden in hartje Blaricum. In en om een sfeervolle privéboerderij in het oude dorp komen sprekers, workshops en optredens samen in een exclusief evenement met een kleinschalig karakter. Mindfulness-expert Marnix van Rossum is er, Tijn Touber geeft zijn beste meditatietips en performance artist Jennifer Ann en Boeddhistisch monnik Anande Olanda komen ervoor naar Nederland. Het zijn nog maar enkelen van de 35 toonaangevende personen die speciaal voor deze gelegenheid naar het Gooi afreizen. Kennis maken, kennis verdiepen of gewoon nieuwsgierig –  op de Happy Spirit Days vind je alle ingrediënten voor ‘een leven in balans’.

happy spirits day

Everybody happy

Carla Begeer, de vrouw achter dit bijzondere festival, vertelt waarom ze de Happy Spirit Days organiseert: “Happy willen we natuurlijk allemaal zijn, maar hoe doe je dat? Steeds meer mensen merken dat je geluk in jezelf kunt vinden. Dat betekent niet in je eentje ergens op een berg gaan wonen, tenzij je dat wilt natuurlijk. Op de Happy Spirit Days zie je dat het juist hartstikke leuk, gezellig en down to earth kan zijn. Het is een festival vol inspiratie voor hart en hoofd, maar altijd met beide voeten in het boerderijgras. Elk ticket is inclusief drie workshops naar keuze en daarnaast hebben we de Happy Garden vol activiteiten en lekker eten en de Happy Bazaar met mooie producten. Echt een feestje voor jezelf, waar je op een ongedwongen en ontspannen manier geniet van alles wat het leven mooi maakt.”

Informatie en tickets

Kijk voor meer informatie en het volledige programma op www.HappySpiritDays.nl. Hier kun je ook meteen tickets boeken voor zowel het festival als het Bourgondisch Vegan Diner dat op zaterdagavond door raw chef en health foodexpert Saskia Roeda wordt bereid voor een beperkt aantal gasten.

 

 

 

Gedeeld
21 mei 2017

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.