Food & Drinks, Nieuws

Kapelstraat Bussum: terras hotspot ’t Gooi

Het begon allemaal met Restaurant Soigné en heel recent werd weer een nieuw restaurant geopend: restaurant Therapy. Wat is toch het succes van de Kapelstraat Bussum, dat heerlijke straatje dat binnen enkele jaren dé horecastraat van Bussum en misschien wel van het hele Gooi is geworden? Wij willen wel een poging wagen dit fenomeen te verklaren: er zitten uitsluitend gepassioneerde ‘eigen’ ondernemers, men gunt elkaar alle licht in de ogen, de niet-horeca ondernemers in de straat doen fijn mee, er is enorm veel variëteit én, het geheime wapen: de tomeloze inzet van dorpsmanager Ellen van Vossen.

Saamhorigheid

Al die positieve energie zorgt ervoor dat het eigenlijk altijd gezellig is in het straatje, met af en toe vrolijke feestjes, zoals de opening van het terrasseizoen, de Langste Tafel (wees er op tijd bij!), Koningsdag en Bevrijdingsdag. “Niet lullen maar poetsen”, dat is hier de mentaliteit, en dat zal zeker z’n uitwerking hebben. Net als die enorme saamhorigheid. Dat de een de terrasstoeltjes van de ander kan gebruiken als de ene zaak dicht is en de ander open, van die dingen.

Van ochtendkoffie tot slaapmutsje

Maar waarom zou je het geheim willen ontrafelen als je er ook gewoon lekker op het terras kunt gaan zitten? Wees welkom bij l’AffettoAtlantique, Goesting, LEUK, Nobel, Soigné, Therapy en Trev’s Soep! Vanaf de ochtendkoffie tot en met een laatste slaapmutsje: we zijn hier niet weg te branden!

De Kapelstraat, Bussum. www.facebook.com/kapelstraatbussum

23 augustus 2019

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.