Food & Drinks, Nieuws

Bico by Soigné in de Kapelstraat

Bico, bussum

Illustratie: Sascha Pijnaker

We zijn natuurlijk sowieso apetrots op het enige sterren- restaurant van het Gooi. Restaurant Soigné zit al tien jaar in de Kapelstraat en zag de komst van de andere horeca in de straat met grote vreugde aan. “Iedereen heeft z’n eigen discipline, dat maakt het zo leuk”, vindt Frank Velt- huyse. Als grote gemene deler noemt hij de ambachte- lijke benadering, die de buren vrijwel allemaal hanteren.

Bico by Soigné, kapelstraat

Foto: Willemijn van der Eijk

In Soigné kun je terecht voor culinaire creaties op ster- renniveau, maar vandaag hebben we het over Bico by Soigné, het dagterras aan de zonnige zijkant van het restaurant. Bij Bico kan men terecht voor broodjes, salades en charcuterie – hartige hapjes bij de borrel. Met de kennis, wetenschap en goede smaak van het Soigné-team belooft dat natuurlijk wat. Frank zegt “zonder enige schaamte” dat Bico de lekkerste broodjes van Bussum serveert. “Voor schappelijke bedragen”, het wordt alleen maar mooier dus.

Foto: Willemijn van der Eijk

Ook koffie met een hemels taartje van Maître Pâtissier Jos van Velsen (je-weet-wel, die eerder werkte in het Amstel Hotel) is een feestje, om nog maar te zwijgen van de kroketjes van Cas Spijkers. Van dinsdag tot zaterdag tot 18.00 uur is Bico by Soigné een fantastische terras-aanwinst voor de Kapelstraat. Het terras van Soigné zelf blijft overigens ook nog steeds een aanrader; voor lunch en diner krijgt u ook buiten een sterrenbehandeling!

Bico by Soigné, Kapelstraat 16, Bussum.

Telefoon: 035-6936379. www.restaurantsoigne.nl

Foto: Willemijn van der Eijk

25 augustus 2017

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.