Nieuws, Shoppen

De ‘M Boutique opent op Kapelstraat

De ‘M Boutique

“Van alle locaties die ik kan bedenken, is dit echt mijn droomstraat”, vertelt de Bussumse Maartje Gundersen, de trotse eigenaresse van De ‘M Boutique. Ze heeft het over de Kapelstraat, waar haar nieuwe kleding winkel gevestigd is in het mooie hoekpand tegenover Restaurant Leuk. “Een heerlijke ruimte met veel etalage. Daar kunnen we dus van alles mee.” De ‘M Boutique biedt een gevarieerde collectie in het iets hogere segment, met onder meer mooie jeans en diverse Spaanse merken, waar Maartje zelf heel dol op is. Naast kleding zijn er bovendien leuke hebbedingetje te koop. Van bijzondere kaarsen tot mooie stolpen en van gekke sokken tot schattige mandjes. “Alles in de winkel is te koop. Dus ook dingen die we in de etalage gebruiken. Dat zorgt juist voor een leuke afwisseling, daar houd ik van. Een beetje reuring moet er zijn.”

De 'M Boutique Kapelstraat

Trots is Maartje op de slippertjes die ze speciaal op Java laat maken. “Dat zijn heel bijzondere slippertjes van slangenleer, met de naam van de boutique erin. Ze worden exclusief bij mij verkocht.” De ‘M Boutique opent zondag 9 april voor het eerst haar deuren. Iedereen is welkom tussen 12 en 17 om te kijken naar deze nieuweling in het Gooi. “Er zijn hapjes en drankjes en ook een soort openingsact”, aldus een enthousiaste Maartje.

De ‘M Boutique vind je aan de Kapelstraat 31 in Bussum. Volg De ‘M op Facebook!

 

 

8 april 2017

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.