Agenda, Food & Drinks, Nieuws

Live-muziek in Restaurant LEUK in Bussum

Elke donderdagavond in oktober en ook de eerste donderdag in november kun je in restaurant LEUK tijdens het eten genieten van live-muziek. Komende donderdag 20 oktober is het podium voor drie muzikanten onder de naam ‘Acoustic 4 Fun’. Zij spelen op eigen wijze bekende songs in een akoestisch jasje.

Live-muziek in LEUK

Acoustic 4 Fun in LEUK

Restaurant LEUK in de Bussumse Kapelstraat is een feestje voor kinderen. En daardoor ook voor hun ouders, want als de koters het naar hun zin hebben, hebben de ouders het ook fijn. Het slimme concept is dat de kinderen tijdens het voorgerecht van de volwassenen hun eigen hoofdgerecht krijgen. Daarna kunnen ze (onder toezicht) spelen in de kelder, zodat de ouders rustig verder kunnen tafelen.

Deze geweldige beleving bleef ook bij de afdeling Midden-Nederland van de Koninklijke Horeca Nederland niet onopgemerkt: eigenaar Bennie den Haan werd uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemer in de regio. Volgend jaar januari hoort hij tijdens de Horecava of hij ook nog de landelijke titel in de wacht sleept.

Allemaal mooi, vindt Bennie, maar ondertussen zit hij niet stil. Zijn restaurant is leuk voor ouders met kinderen en dat is vooral merkbaar in het weekend. Op andere dagen en vooral wat later op de avond, zijn er niet zoveel kinderen te vinden. “Terwijl onze goede kok er dan wel gewoon is, natuurlijk”, zegt Bennie. “Daarom hebben we nu een aantal donderdagen live-muziek in ons restaurant. Elke donderdag komen er leuke artiesten, akoestisch, unplugged of licht versterkt. Een feestje dus: lekker eten met live-muziek. Dat kom je niet veel tegen in Bussum!”

De muziek begint rond 20.00 uur en duurt tot 22.00 uur. Reserveren is verplicht en kan hier.

16 oktober 2016

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.