Kermis in het Gooi

Kermis in het Gooi

Kermis in Hilversum

Het zal de bezoekers aan het Hilversumse centrum niet zijn ontgaan, er is weer kermis. Deze kermis kent een lange voorgeschiedenis met soms roerige momenten. Toen de kermis in 1899 door de gemeenteraad werd afgeschaft, liepen de gemoederen onder de burgers zo hoog op dat één van hen dat met de dood moest bekopen. Maar gelukkig is er de laatste decennia  wee normaal kermis in Hilversum

Nu was de kermis in Hilversum  op 21 april t/m 1 mei 2017

Kermis in Laren

De Larense zomerkermis is de gezelligste familiekermis van de regio. Met indrukwekkende, spectaculaire, verleidelijke en vertederende attracties. De Larense kermis is beroemd in het Gooi: al meer dan 150 jaar is het de grootste kermis in de regio. De oudste attractie van de Larense kermis is de poffertjeskraam van Cornelis de Haan.

van zaterdag 1 juli tot en met donderdag 6 juli 2017

Kermis in Blaricum

De Kermis in Blaricum is Uniek in z’n soort zie hier het programma voor 2017

Kermisweek 2017 van zaterdag 19 t/m woensdag 23 augustus

 

Kermis in Bussum

Kermis in Naarden

Kermis in Huizen

Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.