Agenda, Food & Drinks, Uitgaan

Tuindiner bij Museum Slot Zuylen

Tuindiner op Slot Zuylen

Zondag 20 augustus 2017 kun je genieten van een pure en bijzondere maaltijd op het Voorplein van Slot Zuylen. De koks van NextKitchen en de vrijwilligers van Slot Zuylen verzorgen een keur aan gerechten met groente uit de moestuin van het Slot.

Pure gerechten

Museum Slot Zuylen in Oud-Zuilen ligt aan de Vecht net buiten Utrecht. Bij het Slot hoort een fraaie historische tuin, met een boomgaard vol oude fruitrassen en een moestuin met allerhande groente. Slot Zuylen wil de gasten graag laten genieten van de opbrengsten van het land. Zo worden de appels en peren verwerkt tot heerlijk sap en worden de groentes vers van het land verkocht in de museumwinkel. Tijdens het Tuindiner wordt al dit lekkers verwerkt tot heerlijke pure gerechten.

Rondleiding

De koks van NextKitchen hebben zich laten inspireren door de sfeer van Slot Zuylen en hebben een prachtig menu samengesteld, waarin de moestuin de hoofdrol speelt. Naast het diner kun je genieten van de tuin en is er de mogelijkheid tot een rondleiding door het Slot.

Live muziek

Het diner wordt opgeluisterd door de zoetgevooisde gitaren en fantastische stemmen van damesduo The Lasses. Zij laten zich onder andere inspireren door Ierse muziek.

Informatie

Museum Slot Zuylen

Het diner vindt plaats op zondag 20 augustus 2017, aanvang: 18.00 uur. De kosten van het diner bedragen per persoon € 45,00, incl. welkomstdrankje, compleet menu met dessert en een glas wijn. Voor vegetariërs is er een aangepast menu, gelieve dit bij reserveren aan te geven. Er is plaats voor maximaal 70 personen en bij slecht weer vindt het diner binnen plaats. Om 16.30 uur is er een extra rondleiding voor gasten van het Tuindiner. Volwassenen  €10,50, kinderen €5,00, Museumkaart gratis. Reserveren is noodzakelijk op 030-2440255, of via info@slotzuylen.nl. Meer informatie: www.slotzuylen.nl.

8 augustus 2017

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.