Food & Drinks, Nieuws, Ondernemen

Horecaman Patrick Lommers neemt Ome Ko over

Ome Ko, ja het is zo ver. Het is welbeschouwd een vanzelfsprekende keuze: na (onder meer) Café Anno 1890 in Amsterdam, Moeke Spijkstra in Blaricum en Café t’ Bonte Paard in Laren wordt het legendarische Café Ome Ko in Muiden de volgende kraal aan de prachtige horecaketting van Patrick Lommers.

Patrick, die uit een horecafamilie komt, heeft een goede neus voor iconische zaken, waarbij hij doorgaans het authentieke karakter ongemoeid laat. “Een goedlopend café moet je laten zoals het is. Je moet alleen kijken wat beter kan en dat toepassen”, is zijn theorie.

Ome Ko, het zeil cafe !

Waar de Vecht in het IJsselmeer uitmondt, staat hét zeilcafé van Nederland. Vanaf het terras hebben de klanten eersteklas zicht – en commentaar – op gestuntel in de sluis. Binnen treft u de sfeer aan van de Bruine Vloot.

Gastvrijheid, gezelligheid, lekker eten en drinken zijn de kernwoorden in de bedrijfsvoering van Patrick Lommers. En de Gooische horecaklant vaart er wel bij.

Patrick neemt ome Ko per december over.

30 april 2017

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.