Kinderen, Nieuws

Gooische hotspots voor kids: Heidezicht in Bussum

Als er zoiets zou bestaan als ‘het mooiste terrasuitzicht’, dan zou Heidezicht hoge ogen gooien. Niet verwonderlijk, zo pal aan de Bussumerheide. Zodra het zonnetje zich maar even laat zien, is het hier meteen gezellig vol. Er hangt een ‘alles kan’-mentaliteit bij Heidezicht, al dient men zich natuurlijk wel aan een paar regels te houden. Honden aangelijnd bijvoorbeeld, en niet je eigen consumptie gebruiken op het terras of in de speeltuin. Die speeltuin is trouwens razend populair en dat is logisch, want er is volop ruimte en de speeltoestellen zijn spannend en laten wat aan de verbeelding over.

Pompoenhumus, maar ook ranja

Heidezicht is een zusje van Brambergen in ’s Graveland en dat merk je ook aan de kaart. Heerlijk vers en veelal huisgemaakt. Bietensap, gemberthee en latte met havermelk of soja bijvoorbeeld. Met een plakje wortel-dadelcake natuurlijk. Puur geluk. En wat te denken van de grootste hardloper, het broodje pompoenhumus met gegrilde groenten? Je kunt ook nog ouderwets een kan ranja krijgen. Gewoon met een oerhollandse tosti, of een bakje frites. Of bestel een appel, of een banaan. Zo wordt iedereen hier  gelukkig en dat zien ze graag.

Corona en Heidezicht

Voorlopig is Heidezicht, net als andere horecagelegenheden, gesloten. Maar gelukkig hebben ze er iets op gevonden. Van woensdag tot en met zondag, van 10 tot 16 uur ’s middags, staat er het café restaurant op de hei een koffiebar. Hier kunt je koffie afhalen, maar ook fris, ijs en zoet. Nog meer goed nieuws: de overheerlijke appeltaart, waarvoor we zo graag bij Brambergen en Heidezicht komen, kun je nog steeds bestellen! Klik op de website rechtsonder voor ‘bestellen’ en selecteer een tijdslot. De bestelling staat dan klaar als je deze komt halen!

Heidezicht, Randweg 203, Bussum. Telefoon: 035-3038198. www.heidezicht.com

25 april 2020

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.