Food & Drinks, Nieuws

Gooisch lekkers: Trev’s Soep & Smullokaal

Het dak ging eraf, begin december, toen de Gault&Millau-gids 2020 werd gepresenteerd. In de POP-selectie (waarbij POP staat voor Populair) stond niemand minder dan Trev’s Soep & Smullokaal in Bussum. Ze voldoen daar dan ook volledig aan de eisen: een laagdrempelige zaak in de Randstad, waar het concept en de beleving centraal staan.

Alles dagvers

Als je binnenkomt in het gezellige Trev’s Soep en Smullokaal, kijk je zó de keuken in. Dat is een bewuste keuze. Bij Trev’s hebben ze namelijk niks te verbergen: je mag rustig weten welke producten ze gebruiken – graag zelfs. Alles is dagvers en wordt door lokale ondernemers dagelijks aangeleverd. Maar als je het thuis gaat proberen, smaakt het op de een of andere manier nooit zo lekker als een originele Trev’s. Dat zal dan wel het ‘geheim van de kok’ zijn.

Afhalen en thuisbezorgen

Eva en Trevor begonnen alweer vierenhalf jaar geleden met hun ‘soepbar’,  gedreven als ze waren door hun enorme voorliefde voor soep en gezond eten. Je kunt er fijn zitten, maar het is ook het ideale afhaal- of thuisbezorgadres. “Als de een bijvoorbeeld Thais wil eten en de ander lekker groente en de kinderen iets makkelijks, dan kun je tóch op één adres terecht”, zegt Eva tevreden.

Spraakmakende dressing

Small, medium, large of xlarge – voor als je flinke trek hebt – en als je wilt, kun je ook een maaltijdsalade bestellen, in verschillende formaten. “We begonnen met één salade. Nu staan er altijd vier op de kaart.” De dressing van Trev’s is spraakmakend, die bestellen klanten regelmatig apart.  En daarvan verklappen ze nou net weer níet het recept. Er zijn grenzen!

Trev’s Soep & Smullokaal, Kapelstraat 17a, Bussum. Telefoon: 035-6315155. www.trevssoep.nl.

17 februari 2020

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.