Nieuws, Ondernemen, Shoppen, Tam Tam, Wonen & Lifestyle

Barbara Emmy Interiors: Hotspot Naarderstraat

Wie Laren binnenkomt vanaf Bussum, krijgt meteen veel goeds aangeboden. Welkom op de Naarderstraat! We liepen binnen bij Barbara Emmy Interiors, een schatkamer vol weergaloze interieuritems.

BEI

(Illustratie: Sascha Pijnaker)

 

Barbara

Barbara (Foto: Bob Awick)

‘Dit is wie ik ben’

Je zou het misschien niet snel bedenken, maar van huis uit is Barbara Niemann marketeer. Nu ze vier jaar haar eigen interieurwinkel Barbara Emmy Interiors op de Naarderstraat heeft – en precies een jaar geleden verhuisde naar een groter pand een paar deuren verderop – begonnen haar marketing skills zich ineens weer te roeren: ‘hoe wil ik mezelf positioneren?’ Ze keek eens rond in haar atelier-studio-winkel, waar het ondanks verwoede opruimpogingen van twee collega’s toch elke keer weer een gezellig rommeltje wordt, en dacht toen, gelukkig: ‘Ik heb helemaal geen zin om hier over na te denken. Dit is gewoon wie ik ben.’

Weergaloze interieuritems

Met de eclectische mix van schoonheid die zo goed bij haar past, doet Barbara ons daar alleen maar een groot plezier mee. Je kunt rondstruinen in haar winkel op zoek naar weergaloze interieuritems – vaak heeft ze maar een of enkele stuks – of je neemt lekker plaats aan haar grote werktafel voor koffie en, desgewenst, advies. Behangboeken, stoffenstalen: wie meer sfeer in huis wil – mooie gordijnen, behangen, een stoel opnieuw bekleden, een nieuwe lampenkap – is in de schatkamer van Barbara Emmy aan het juiste adres.

Barbara

(Foto: Bob Awick)

Schatkamer

Schatkamer ja, dat kwam wel uit die solo-marketing-brainstorm: “Voor mij voelt deze winkel als een schatkamer en ik krijg dat ook vaak terug van klanten. Dus dat is kennelijk mijn positionering!” En zo is het maar net. Een geweldige schatkamer waar je altijd vrolijk en zelden met lege handen vandaan komt.

 

 

 

 

Hier vind je meer over Barbara Emmy Interiors:

Naarderstraat 25, Laren
Telefoon: 06-44698979
www.barbaraemmy.com
@barbaraemmy

18 mei 2022

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.