Agenda, Nieuws, Wonen & Lifestyle

Zomerfestival in het Rosa Spier Huis

Van dinsdag 21 t/m zaterdag 25 juni 2022 vindt het 2e ‘Rosa Spier Huis, Jong & Oud door Kunst verbonden-Zomerfestival’ plaats. Kortweg, het Rosa Spierhuis Zomerfestival. Vijf dagen lang beleven jong talent en talent op leeftijd gezamenlijk kleurrijke voorstellingen,
concerten, workshops en andere creatieve activiteiten. Deze festiviteiten zijn niet alleen te bezoeken door
bewoners, iedereen is welkom!

Veelzijdig programma

Het festival zal worden geopend door een 7-koppig ensemble met jonge getalenteerde musici die een muzikale knipoog naar de roaring twenties maken. Gedurende de week zijn er diverse creatieve workshops, van dans en poppenspel tot zelf theater maken. Eén middag zal in het teken van Shakespeare staan. Er is een plantjesmarkt, installatiekunst, Wasmannen (M/V) wassen uw handen, een première van een korte animatiefilm over Rosa Spier, en er is levenslustig theater gespeeld in alle hoeken van de Anna Stibbezaal. De slotdag wordt geopend door gepassioneerde dansers met kleurrijke kostuums en het Zomerfestival eindigt met een daverend slotconcert door twee jonge veelbelovende musici. Alle activiteiten, workshops, voorstellingen en concerten zijn gratis toegankelijk.

 

Het programma is te vinden op www.rosaspierhuis.nl.

Praktische informatie
Reserveren: telefonisch op 035-5386797 of via mail: zomerfestival@rosaspierhuis.nl
Datum/tijd: dinsdag 21 t/m zaterdag 25 juni 2022
Locatie: Rosa Spier Huis, Hector Treublaan 97, 1251 CG Laren

23 mei 2022

Door

Redactie


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.