Gezondheid, Nieuws, Ondernemen, Shoppen, Tam Tam

YogaSway: Hotspot Spiegelstraat

In ons allereerste nummer stond de Bussumse Spiegelstraat in onze Hotspots-rubriek en nu weer in ons vijfentwintigste nummer! Samen met de Herenstraat is het nog steeds een van de gezelligste winkelstraten van ’t Gooi. Je kunt je hart ophalen bij de hipste kleding boetiekjes, gezellige cadeauwinkels en advies krijgen bij de verschillende interieurzaken: de twee winkelstraten zijn enorm gevarieerd. We namen een kijkje bij YogaSway.

YogaSway

 

YogaSway

Wanda. (Foto: Bob Awick)

Yoga-retreat

Het kan zomaar gebeuren als je op een berg in Italië een yoga-retreat volgt: je komt plots dichter bij jezelf en ontvangt heldere inzichten. Dat overkwam Wanda Hartog, die na thuiskomst direct besloot haar baan op een advocatenkantoor op te zeggen en een yogawinkel te beginnen. “Er was hier in de buurt helemaal niks te krijgen op dat gebied,” vertelt ze. “Geen meditatiekussen, geen matje, geen kleding.”

Duurzame collectie

Vanaf day one voert YogaSway een mooie, eigentijdse en duurzame collectie. Er is een ruime keuze in kleding – van katoen, tencel en bamboe tot dry-fitkleding voor hot yoga en ook ‘gewone’ sportkleding – en daarbij is service een belangrijk stokpaardje. “Het maakt soms best onzeker om niets verhullende yogakleding te moeten passen,” weet Wanda. Ze geeft altijd goed en eerlijk advies. Wanda is volledig op de hoogte van alle yoga-ontwikkelingen en zowel de beginnende als de gevorderde yogi en yogini plukt daar de vruchten van.

YogaSway

(Foto: Bob Awick)

 

Verbinding

Je vindt bij YogaSway werkelijk alles op het gebied van yoga, meditatie en aanverwante zaken. Van yogamatjes tot waterflessen en van meditatiekussens tot spijkermatjes (“Dat is een grote hit!”). “Yoga betekent voor mij verbinding,” zegt Wanda. Dat toont zich in het goede contact met haar klanten, maar bijvoorbeeld ook in het platform www.gooiseyogascholen.nl dat ze op eigen initiatief heeft opgezet, met hierop alle yogascholen in de (wijde) omtrek. Handig voor de klanten en fijn voor de yogascholen die er gratis een plekje op hebben gevonden.

 

Hier vind je meer over YogaSway:

Spiegelstraat 2b, Bussum
Telefoon: 0653317619
www.yogasway.nl
@yogasway_yogashop

12 februari 2022

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.