Nieuws, Ondernemen, Shoppen

Wulterkens Customized Wear: Hotspot Gooische Brink

De Gooische Brink is tegenwoordig hip & happening. Dankzij de leuke winkels die er zitten: van conceptstore tot tweedehands en van een spijkerbroeken-walhalla tot lingerie: je vindt het hier allemaal. Tijd voor TamTam om er eens een kijkje te nemen. We liepen binnen bij Wulterkens Customized Wear.

 

Edwin en Nadira. (Foto: Bob Awick)

Teamwork

Het begon met één kleine drukpers op een gammel klaptafeltje in de woonkamer, en inmiddels is Wulterkens een prachtige conceptstore in het centrum van Hilversum, tevens het vaste adres in en rondom ’t Gooi als het gaat om textielbedrukking en bedrijfskleding. Alles onder de bezielende leiding van Edwin en Nadira. De laatste is afgestudeerd in International Business en houdt zich vooral bezig met de algehele bedrijfsvoering, marketing en financiën.

Geheel Geadviseerd

Wulterkens’ specialisatie is het verzorgen van bedrukt textiel voor zowel bedrijf als particulier. Hierbij draait het bij Edwin en Nadira voortdurend om beleving, goede service en het leveren van hoge kwaliteit en duurzame producten. “Wij adviseren onze klanten in hun bedrijfsuitstraling, op basis van hoe zij met hun team voor de dag willen komen.” Van type kledingstuk (hoodie of polo?) tot kleurkeuze en de juiste plaatsing en grootte van het logo denken ze tot in de kleinste details mee met de klanten.

Edwin bedrukt de kleding in de winkel (Foto: Bob Awick)

Foute Kersttruien

Niet verwonderlijk dat gerenommeerde organisaties als KLM, de Gemeente Hilversum en Nike de weg naar de Gooische Brink weten te vinden. “Maar ook de plaatselijke schilder of iemand die een bedrukt T-shirt voor een verjaardagsfeest wil, kan bij ons terecht,” zegt Nadira. “Men vindt het helemaal geweldig om iets te kunnen laten creëren wat persoonlijk en uniek is. Zo zijn bijvoorbeeld onze gepersonaliseerde foute kersttruien jaarlijks een regelrechte hit!’’

 

 

 

Gooische Brink 63-8, Hilversum
Telefoon: 035-3020081
www.customizedwear.nl

26 november 2021

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.