Nieuws, Ondernemen

Wolterinck Laren: Interieur hotspot in het Gooi

Wie de stijl van Wolterinck zou willen samenvatten in één woord, komt gegarandeerd op de proppen met ‘kalm’. Het is een terugkerend thema in de ontwerpen van Marcel, die zelf van nature ‘best druk’ is. Hij kwam, met zijn Anja, ooit in een oude Opel Kadett vanuit Gelderland naar het Gooi. Het begon allemaal met een bloemenzaak; inmiddels heeft Wolterinck in Laren een prachtige showroom en store van in totaal 1500 vierkante meter.

Geen kapsones

Marcel en zijn team hebben opdrachten en projecten in heel Nederland en ver daarbuiten; recent richtte Marcel nog een enorm huis in Uruguay in. Misschien dat dát de reden is dat men soms een drempel lijkt te voelen om binnen te stappen bij Wolterinck; iets wat Marcel flink dwars zit. “Mensen die me kennen, weten: ik ben allesbehalve een arrogante bal. Gastvrijheid wordt binnen ons bedrijf echt gekoesterd. Of je nou komt om inspiratie op te doen of om gewoon eens te kijken, of je een groot project wilt starten of advies voor, ik zeg maar wat, een slaapkamer wilt inwinnen: het kan bij ons allemaal. Niemand hier heeft kapsones.”

Kwaliteit boven alles

Marcel houdt van schoonheid en is, vanaf dag één, voor de beste kwaliteit gegaan. In zijn showroom/store vind je uitsluitend items die hij zelf mooi vindt. En veel kunst, want dat is zijn grote passie. “We hadden eerst één kunstkamer, maar dat werkte helemaal niet. Nu zie je kunst geïntegreerd in het interieur en snappen mensen de bedoeling.”

Wolterinck, Zevenend 33E, Laren. Telefoon: 035-5383909. www.wolterinck.com

 

20 december 2019

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.