Agenda, Nieuws, Uitgaan

WinterWonderfeel: een hartverwarmend winterfestival

**  HELAAS IN WINTERWONDERFEEL AFGELAST **

Gedreven door het succes van het festival Wonderfeel, dat afgelopen zomer z’n zevende editie beleefde op landgoed Schaep en Burgh in ’s Graveland, komt de organisatie nu met een winterse primeur: WinterWonderfeel. De eerste editie van dit hartverwarmende winterfestival vindt plaats in spiegeltent Salon Perdu op landgoed Zonnestraal in Hilversum, van 17 t/m 19 december 2021. Gastheer Lucas De Man presenteert een afwisselend, sfeervol programma met poëzie, dans en veel muziek:  van kamerkoor en trombonekwartet tot singer-songwriter.

 

WinterWonderfeel

WinterWonderfeel festival

 

Muziek en Winterverhalen

Het driedaagse festival bestaat uit zes voorstellingen van 75 minuten, verspreid over het weekend. Elke voorstelling zit vol sfeervolle winterverhalen en hartverwarmende muziek van diverse musici en artiesten. Capella Amsterdam, het Bruckner Quartet, dichter Ingmar Heytze, violisten Lisa Jacobs en Noa Wilschut en vele anderen zijn deelnemers aan het festival. Na afloop kun je buiten nagenieten bij de vuurkorf en meezingen met de kampvuurklassiekers van De Meezingbende, en dat allemaal onder het genot van een glas glühwein.

Festivaldirecteur Tamar Brüggemann: “WinterWonderfeel is een plek om samen te komen in een periode waarin iedereen op zoek is naar warmte. Met ruimte voor nieuwe rituelen en tegelijkertijd dat ouderwetse midwintergevoel.”

Wil je er ook bij zijn? De tickets voor de zes voorstellingen zijn nu te koop via de website.

Locatie
Landgoed Zonnestraal, Loosdrechtse Bos 19 in Hilversum

Dagen & tijden
Vrijdag 17 december, 17.30 en 20.30 uur
Zaterdag 18 december, 17.30 en 20.30 uur
Zondag 19 december, 14.00 en 17.00 uur

Meer informatie
www.wonderfeel.nl
Facebook
Instagram

20 november 2021

Door

Redactie


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.