Nieuws, Shoppen

Weg & Co: interieur hotspot in ‘t Gooi

Zes jaar geleden vroegen Nienke en moeder Nicolette zich af waarom er eigenlijk zo weinig winkels zijn waar goede interieuritems in consignatie worden gegeven en verkocht. Toen ze tegen de winkelruimte op de Brinklaan in Bussum aan liepen, was het snel beklonken.

Groot netwerk

Als je binnenkomt bij Weg & Co – wát een ruimte! – kun je bijna niet geloven dat je met tweedehands spullen te maken hebt. Dankzij een groot netwerk krijgen ze meubels van particulieren, maar bijvoorbeeld ook nieuwe items van interieurstylisten of spullen die in een showroom hebben gestaan.

Zo goed als nieuw

Nienke en Nicolette zijn expert in ‘struinen’ en hebben een goed oog voor juweeltjes en kwaliteit. Hier geen troepjes, rotzooitjes en afgeleefde meubels, maar prachtige spullen, zo goed als nieuw. En soms helemaal nieuw, zo ontdekken we. Af en toe kan Nienke het niet laten en koopt ze zelf iets in. Je vindt hier onder meer banken, kasten, vazen, prachtige gordijnen van mooie merken, eetkamerstoelen, beeldschone kussens, lampen met vaak bijzonder kappen en opvallende interieur-items.

Weg is pech

Je vindt er ook tweedehands kleding van De Paskamer uit ’s-Graveland, die hier een shop-in-shop heeft. Geen bijeengeraapt rommeltje dus bij Weg & Co, want er is duidelijk een bepaalde stijl te herkennen. Terwijl het er toch iedere week anders is, want de omloopsnelheid is hoog. Aan reserveren doen ze niet; weg is pech! Snel langs dus, daar bij Weg & Co.

Meer info

Weg & Co, Brinklaan 104, Bussum. Telefoon: 06-24234001. www.facebook.com/wegenco.

19 oktober 2019

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.