Nieuws, Ondernemen, Tam Tam, Wonen & Lifestyle

We Love to Shape: Hotspot Naarden-Vesting

Naarden-Vesting is op zichzelf al een buitencategorie hotspot. Binnen de vestingmuren vonden we maar liefst zestien Hotspots waar je u tegen zegt. Het dorp heeft zelfs een beautysalon: We Love to Shape!

we love to shape

(Illustratie: Sascha Pijnaker)

 

we love to shape

(Foto: Bob Awick)

Groot talent

Het was precies wat de Vesting nog nodig had: een salon voor wenkbrauwen, wimpers, gelnagels en permanente make-up. Tishania van Liempt was stewardess op de KLM Cityhopper, maar toen de onregelmatige werktijden haar gingen tegenstaan, besloot ze zich te verdiepen in permanente make-up en het shapen van wenkbrauwen. Gedurende de diverse erkende opleidingen en cursussen die ze deed, bleek ze er een groot talent voor te hebben.

one-stop-shop

Het is een vak apart, en Tishania kan zich er inmiddels zonder overdrijving specialist in noemen. Van de eerste salon in haar woonplaats Almere verhuisde ze begin dit jaar naar deze nieuwe locatie in de Vesting. “Naarden klonk ver voor mijn klanten, maar ze hebben ontdekt dat het bijna om de hoek is,” vertelt de sympathieke Tishania. Inmiddels weten ook steeds meer mensen uit ’t Gooi de salon te vinden. Temeer omdat Tishania versterking kreeg van Dianne (gelnagels), Zoë (wimpers) en Samantha voor de markting. En zo werd het een prachtige one-stop-shop waar deskundigheid en een hoge mate van service voorop staan.

we love to shape

(Foto: Bob Awick)

Wenkbrauw, nagels én wimpers

Maar het is vooral erg gezellig; je kunt er rustig even binnenwandelen voor koffie en een praatje, als je bijvoorbeeld niet zeker weet of je wenkbrauwen voller, breder, langer of strakker moeten worden gemaakt. Want dat kan dus allemaal, met als uitgangspunt een zo natuurlijk mogelijke wenkbrauw. Daarna nog even de nagels en de wimpers en we kunnen er weer een hele zomer tegenaan.

 

Hier vind je meer over We Love to Shape:

Marktstraat 27, Naarden-Vesting
Telefoon: 06 – 83228329
www.welovetoshape.nl
@welovetoshape

30 juli 2022

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.