Nieuws, Ondernemen, Shoppen, Tam Tam, Wonen & Lifestyle

Walter & Roland: Hotspot Naarderstraat

Wie Laren binnenkomt vanaf Bussum, krijgt meteen veel goeds aangeboden: de Naarderstraat biedt veel moois. Een van de winkels die ons altijd warm welkom heet, is Walter & Roland. Wat gebeurt er allemaal in dat droomhuisje vol bloemen?

walter en roland

(Illustratie: Sascha Pijnaker)

walter en roland

Walter en Roland (Foto: Bob Awick)

Automatische opgefleurd

De een heeft een abonnement op Donald Duck, de ander op de Libelle, maar de echte geluksvogels hebben er een op Walter & Roland. Dat kan namelijk: dan wordt wekelijks, of tweewekelijks, je huis automatisch opgefleurd met een spectaculair boeket – of meerdere – door Walter samengesteld. Inclusief (leen)vaas, indien gewenst. Het leven kan goed zijn in ’t Gooi!

Prinses Beatrix

De prachtige winkel van de heren is een begrip in Laren en overigens ook ver daarbuiten. Creatieve Walter en organisatietalent Roland – die bovendien een buitengewoon goed ontwikkeld gevoel voor decoratie heeft – blijken een gouden koppel te vormen dat ons in elk seizoen verrast met weer anders samengestelde boeketten en originele interieuritems. De  winkel – die van buiten overigens kleiner oogt dan hij van binnen is – staat vol dauwverse bloemen, van de beste kwaliteit en vaak heel bijzonder. Walter maakt er weergaloze creaties van: ook Prinses Beatrix liet haar koninklijke oog goedkeurend rusten op het schitterende boeket dat ze maakten voor de opening van de Nardinczalen van Singer Laren!

walter en roland

(Foto: Bob Awick)

Complete make-over

Minstens zoveel genoegen beleven de heren aan de inkoop van de interieurartikelen die ze overal vandaan weten te halen. Zelfs als ze voor hun plezier een weekendje weg zijn, lopen ze tóch even binnen in die mooie winkel om te vragen waar die bijzondere vaas vandaan komt. Voor styling en events kun je overigens ook heel goed bij de heren terecht: van een complete make-over tot een goed georganiseerd bruidsdiner: zij regelen het!

 

 

 

Hier vind je Walter & Roland:

Cornelis Bakkerlaan 65, Laren
Telefoon: 035-5380228
www.walterenroland.nl
@walterenroland

18 mei 2022

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.