Kinderen, Nieuws

Volg het kabouterpad bij Bos & Hei

volg het Kabouterpad!

Een mooie wandeling op een zonnige herfstdag: volg het Kabouterpad!

Wouter de Bos en Hei Kabouter

Wouter de Bos & Hei Kabouter

Speciaal voor peuters en kleuters (maar stiekem vinden grote kinderen het ook erg leuk) is bij Café en Theehuis Bos & Hei in Naarden het Kabouterpad uitgezet.

Met een kaboutermuts, een knapzakje en het Kaboutervragenboekje ga je op pad. Het Kabouterpad voert via genummerde palen langs de mooiste plekken van het bos. Bij iedere paal hoort een vraag, die te vinden is in het Kaboutervragenboekje. Aan het eind van de wandeling krijgen de kinderen hun Kabouterdiploma uitgereikt. Ook een goede tip voor een leuk Kabouterverjaardagsfeestje!

kabouteravontuur

Deelnamekosten aan dit kabouteravontuur bedragen slechts 5 euro per persoon (voor kabouters vanaf 4 jaar). Hiervoor krijg je een gevuld knapzakje, een kaboutermuts, een vragenboekje per groep en een Kabouterdiploma bij terugkomst. In de tuin van Bos & Hei kan na de wandeling bovendien heerlijk gespeeld worden in de compleet vernieuwde speeltuin.

Meer informatie:

Café en Boshuis Bos & Hei, Oud Huizerweg 30, Naarden. 035-5251561. www.bosheisint.nl

 

 

 

3 oktober 2016

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.