Nieuws, Ondernemen, Shoppen, Tam Tam, Wonen & Lifestyle

Vivante-Bekenkamp: Hotspot Naarderstraat

Wie Laren binnenkomt vanaf Bussum, krijgt meteen veel goeds aangeboden. Een van de winkels op de Naarderstraat is Vivante-Bekenkamp. Een oude bekende, en toch helemaal op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van interieur. We gingen hier ons licht opsteken.

vivante bekenkamp

(Illustratie: Sascha Pijnaker)

 

vivante bekenkamp

Nathasja en Antoon (Foto: Bob Awick)

Dé specialist

Wie binnenwandelt bij Vivante-Bekenkamp in Laren raakt misschien een beetje overdonderd door het aanbod. Het bedrijf – met zes showrooms in ’t Gooi, De Bilt en Baarn en een shop-in-shop bij Nijhof – is dé specialist op het gebied van woninginrichting, raambekleding, wandbekleding, gordijnen, vloeren en shutters.

Gevoel voor stijl & kleur

In de Larense showroom vind je shutters, tapijt en vrijwel alles op het gebied van raambekleding. Prachtige stoffen van De Ploeg, Chivasso, Création Baumann, Christian Fischbacher, tapijt van onder meer Jabo, Cunera en Van Besouw en shutters van Jasno en Luxaflex: we hoeven niet verder te zoeken, want alles is er voorhanden. Gelukkig sta je er nooit alleen voor, want de expertise van de medewerkers is zo mogelijk nog groter dan het assortiment. Binnenhuisadviseurs Elza en Nathasja hebben een feilloos gevoel voor stijl en kleur en zijn op de hoogte van de laatste trends. Daarin ondersteund door collega’s als Antoon Vos en Ruud Bekenkamp, twee grondleggers van het bedrijf die het er veel te leuk vinden om ooit nog weg te gaan.

vivante bekenkamp

(Foto: Bob Awick)

Schat aan ervaring

Gelukkig maar, want van hun schat aan ervaring en ongeëvenaarde kennis wordt nog steeds dankbaar gebruik gemaakt. Wat ook zo fijn is: alles gebeurt hier in eigen beheer en met de eigen mensen: adviseren, inmeten, monteren, vloeren leggen, shutters installeren, gordijnen ophangen… En ook dat is in deze tijd een zegen!

 

 

 

 

Hier vind je meer over Vivante-Bekenkamp:

Naarderstraat 10a, Laren
Telefoon: 035-5314840
www.vivante-bekenkamp.nl
@vivantebekenkamp

18 mei 2022

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.