Food & Drinks, Nieuws

Gooisch Lekkers: Vis Atelier in Laren

Ken je dat Ramblas-sfeertje, waar je in een en dezelfde ruimte verse vis kunt kopen én van verse vis kunt genieten? Zo ongeveer moet je het je voorstellen bij Vis Atelier in Laren. Met dan ook nog een wijnbar erbij én kunst van lokale kunstenaars aan de wand. Het is precies hoe Ingrid en Vito zich het hadden voorgesteld, want zij stonden aan de wieg van dit visparadijs. Aanvankelijk alleen als investeerder, maar inmiddels runnen ze het samen.

Cursussen volgen

Als je iets aangaat, moet je dat voor de volle 100% doen: zo staan Ingrid en Vito in het leven en dat is hier duidelijk te merken. Hoewel ze allebei geweldig kunnen koken, moesten ze over vis nog wel het een en ander leren. “Onze klanten zijn erg goed op de hoogte als het gaat om wijn en lekker eten, die hoef je niks wijs te maken.” Allerlei cursussen volgen dus, én heel goed personeel aannemen, zoals Agneta uit Spakenburg, de enige van het enthousiaste team die écht ‘uit de vis’ komt.

Culinaire ontmoetingsplek

Met twee geweldige chefs in het restaurant heeft de winkel een behoorlijke voorsprong op een ‘gewone’  vishandel – je brengt desgewenst je ovenschaal mee en schuift die thuis zó de oven in, gevuld met visheerlijkheid waar je indruk mee zal maken. In deze culinaire ontmoetingsplek kun je borrelen in de wijnbar, geweldig (vis) eten, prachtige verse vis en visproducten kopen (probeer vooral ook de vissalades!) én lokale kunst bewonderen. Wat wil een mens nog meer.

Vis Atelier, De Rijt 2, Laren. Telefoon winkel: 035 – 7605301, reserveren: 035-7605300. www.VisAtelier.nl

16 februari 2020

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.