Food & Drinks

Vier kerst bij Vlaar

De feestdagen zijn in aantocht! Kom met familie of vrienden genieten van de mooiste dagen van het jaar in de prachtige omgeving van ‘s-Graveland naast Hilversum. Onze witte brigade heeft een prachtig kerstmenu samengesteld. U bent van harte welkom!
Kerst 2014 kerstvrouw
Kerstmenu bekend
Op beide kerstdagen zijn wij voor zowel de kerstlunch als het kerstdiner geopend. Want wat is er fijner dan je tijdens de kerst culinair laten verwennen met een gastronomisch kerstmenu en prachtige wijnen in een sfeervolle en gastvrije kerstsfeer? Bekijk hier ons kerstmenu:

menu de Noël

ceviche van rode kool met kabeljauw en romanesco*
***
foie brûlée met diverse bereidingen van biet*
***
spoom met granité van bergamot
***
chateaubriand met gratin van diverse soorten aardappel, chou-fleur violet, duxelles en jus van truffel*
***
selectie binnen- en buitenlandse kazen van Lindenhoff
***
bavarois van limoenyoghurt met kersengelei, spongecake, karnemelkijs en specerijen sneeuw*

 

 

viergangen kerstlunch* / zesgangen kerstdiner
€ 49,50 / € 67,50 per couvert

 

Reserveren voor Kerst 
Reserveer nu uw tafel via http://www.restaurantvlaar.nl/reserveren/ of bel naar tel. 035-6561661. We houden graag rekening met eventuele vegetarische of dieetwensen en verzoeken u deze bij uw reservering aan ons door te geven. Kijk voor meer informatie op www.restaurantvlaar.nl.

Vers, puur en stijlvol
Restaurant Vlaar ligt in ’s-Graveland, naast Hilversum, en is zeven dagen per week geopend voor lunch (m.u.v. zaterdag) en diner. Basis van restaurant Vlaar is een toegankelijke en betaalbare kaart die zich culinair onderscheidt op versheid, creativiteit en een unieke smaakbeleving. Alles is huisgemaakt en er wordt met de seizoenen meegekookt. Naast de regelmatig wisselende menukaart kun je kiezen voor het populaire 3-gangen Menu Vlaar, dagelijks samengesteld op basis van seizoenproducten, of het 5-gangen chef’s menu met een selectie van de kaart.

5 november 2015

Door

Christian de Beer Uitgever en oprichter van de Gooische Tam Tam


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.