Nieuws, Ondernemen, Shoppen, Tam Tam, Wonen & Lifestyle

VanDyck Experience Store: Hotspot Herenstraat

In ons allereerste nummer stond de Bussumse Spiegelstraat in onze Hotspots-rubriek en dat vierden we in ons vijfentwintigste nummer! Samen met de Herenstraat: twee van de gezelligste winkelstraten in ’t Gooi. Je kunt er je hart ophalen bij de hipste kledingboetiekjes en  gezellige cadeauwinkels, advies krijgen bij de verschillende interieurzaken en terecht bij leuke horeca: je vindt het hier allemaal. We liepen binnen bij VanDyck Experience Store.

VanDyck

 

VanDyck

Maaike (Foto: Bob Awick)

Styling en design

Wie langs de mooie etalages van Vandyck Experience Store loopt, gaat vanzelf gapen. Dat klinkt misschien onaardig, maar het is juist een compliment – en eigenaresse Maaike Kloppenburg hoort het graag. Want wát krijg je zin om in een van die beeldschoon opgemaakte bedden een fijn uiltje te knappen! In het ruime pand op de hoek Spiegelstraat/Herenstraat komen de passies van Maaike samen. Haar liefde voor mooie en hoogwaardige stoffen, haar gevoel voor styling en design, haar enorme gastvrijheid: je vindt het hier allemaal terug.

Familiebedrijf

VanDyck is een internationaal bed- en badmodemerk dat ‘gebrand’ werd in Hilversum: voorvader Cornelis van Dijk opende in 1923 aan de Naarderstraat de eerste winkel. Maaike werkt al jaren bij het Gooische familiebedrijf en werd in november 2017 franchisenemer in Bussum. De hoge eisen waaraan het bedlinnen, badgoed en de andere producten van dit merk voldoen, stelt ze ook aan zichzelf.

VanDyck

(Foto: Bob Awick)

Goed advies

Ze stemt de inkoop af op haar publiek en op haar eigen smaak en persoonlijkheid, en dat betekent veel ‘strak en stylish’, en opvallend veel keuze op het gebied van blankets, want daar zijn we allemaal dol op! Lekker rondneuzen in de ruime winkel of een goed advies krijgen van Maaike; je bent van harte welkom in de mooie Experience Store.

 

 

 

 

Hier vind je meer over VanDyck Experience Store:

Herenstraat 18-20, Bussum
Telefoon: 035-6312328
www.vandyck.nl
@maaike_vandyck_store

28 januari 2022

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.