Nieuws, Ondernemen, Shoppen, Tam Tam

Topkantoor Repro & Creatief: Hotspot Huizerweg

De Huizerweg in Bussum is lang. Er valt op elk stuk veel te ontdekken. De straat biedt een enorme variëteit aan leuke winkels en ondernemers. Tijd om op onderzoek uit te gaan! We namen een kijkje bij een winkel waar je terecht kan voor al je kantooritems: Topkantoor Repro & Creatief!

Topkantoor repro en creatief

(Illustratie: Sascha Pijnaker)

 

Topkantoor

(Foto: Bob Awick)

Tevreden én geholpen

De grootste uitdaging voor vader Eric en zoon Stephan Buscher en hun team is elke dag: “Hoe kunnen wij deze klant optimaal helpen?” Vaak een kleine moeite, maar soms is de vraag ingewikkeld. Dan proberen ze alles om te zorgen dat de klant toch tevreden én geholpen de deur uitgaat. Topkantoor, zoals de winkel in de volksmond wordt genoemd, is in bijna vijftig(!) jaar uitgegroeid tot een geweldig one-stop-shopping-adres.

Enorm assortiment

Op de kantoorafdeling is misschien wel het breedste assortiment van Nederland terug te vinden, van envelop tot bureaustoel. Wat er niet is, kan altijd worden besteld. De creatief-afdeling is een kleurrijk paradijs voor artistiekelingen en kunstenaars als kunstschilders, tekenaars en keramisten. Ook hier vinden we een enorm assortiment. Bij de repro-afdeling kunnen we terecht voor echt alles wat met ‘repro’ te maken heeft: printen, kopiëren, scannen, lamineren, offset drukken, inbinden: van een paar kopietjes tot gigantische raamstickers. Inclusief een eigen grafisch ontwerper!

Topkantoor

(Foto: Bob Awick)

Gouden randje

En dan is er de PostNL-balie, waar het altijd gezellig is en waar je een uitgebreide postkantoorservice vindt. Nieuw, sinds kort, is de kluisverhuur van Safelocker. “Er zijn kluisjes te huur in verschillende groottes. Omdat de banken zijn gestopt met kluisjesverhuur, zijn wij hier op ingesprongen,” vertelt Stephan trots. “Topkantoor is de ideale plek voor deze service: zes dagen per week geopend en ruime openingstijden.” Een enorm assortiment dus, met veel services. Maar waar Topkantoor vooral op kan bogen, is de aandacht en vriendelijkheid van de medewerkers. Hier ervaar je altijd, hoe druk ook, klantvriendelijkheid met een gouden randje.

 

 

Hier vind je meer over Topkantoor Repro & Creatief:

Huizerweg 26a, Bussum
Telefoon: 035 – 6981338
www.topkantoor-creatief.nl
@topkantorencreatief

19 december 2022

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.