Wonen & Lifestyle

Hotspot op de Bussumse Huizerweg: T.O.F.F. by Kim

We zijn altijd opgetogen als iemand met goede smaak en een neus voor trends een winkel begint. Kim van den Hout komt oorspronkelijk uit de woninginrichting en zat altijd aan de andere kant van de tafel: ze werkte onder meer als inkoopmanager, marketingmanager en retailmanager. Zo kwam ze veel bij leveranciers én winkels over de vloer en altijd was haar gedachte: “Dit kan ik zelf.” Eigenlijk hoort het woord ‘beter’ nog achter die zin, maar dat zegt ze niet hardop. Dat hoeft ook niet, want dat vertelt haar winkel wel.

Krenten uit de pap

T.O.F.F. by Kim

Kim van den Hout (foto: Willemijn van der Eijk)

T.O.F.F. by Kim is zo’n zaak waarover het meteen gonst: dáár moet je heen. Voor kwalitatieve en betaalbare banken bijvoorbeeld, of voor een mooie tafel met geweldige eetkamerstoelen. Qua afmetingen, kleuren, stoffen en ledersoorten is van alles mogelijk, en Kim kan je daarin gelukkig geweldig adviseren. “Alles wat hier staat en gebeurt, komt vanuit mijn hart”, legt Kim uit. Het aanbod in haar winkel is organisch gegroeid. Behalve meubels verkoopt Kim ook bijzondere woonaccessoires, prachtige vloerkleden, hippe lampen en zelfs dameskleding. De krenten uit de pap, daar heeft ze een neus voor. Dus vliegen de vesten en truien van onder andere Knit-ted de winkel uit, net als de leatherlook broeken en rokjes. Gelukkig wordt dat meteen weer aangevuld met nieuwe trendy items. Eigenlijk is T.O.F.F. by Kim zo’n ontdekking die je stiekem liever voor jezelf wil houden, maar daar heeft Kim natuurlijk weinig aan.

T.O.F.F. by Kim, Huizerweg 41, Bussum. Telefoon: 035-2340112.
www.toffbykim.nl Open op donderdag, vrijdag en zaterdag.

2 februari 2018

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.