Kunst, Nieuws, Ondernemen, Shoppen

The Bohemian Catlady: Hotspot Gooische Brink

De Gooische Brink is tegenwoordig hip & happening. Dankzij de leuke winkels die er zitten: van conceptstore tot tweedehands en van een spijkerbroeken-walhalla tot lingerie: je vindt het hier allemaal. We werden aangenaam verrast door de variatie aan hotspots op de Gooische Brink. Het allergekste winkeltje, waar je nooit raakt uitgegeken, is The Bohemian Catlady.

 

Katten en Kunst

Wie van katten houdt, én van kunst, kan zijn of haar hart ophalen bij kattenmeisje Ingrid: haar hele winkel staat er vol mee. Op de sieraden, sleutelhangers, kaarten, kussens, lampenkappen, champagneglazen, doosjes, blikjes, potjes, onderzetters, een deurmat en zelfs een klok: het is hier een en al kat wat de klok slaat.

Vrolijk rondneuzen in The Bohemian Catlady. (Foto: Bob Awick)

Creatieve Duizendpoot

Het is kleurrijk, kunstzinnig, kitsch en eclectisch en soms heerlijk over de top. Maar wel op precies de goede manier. Want tot het geluk van alle katten ter wereld – en hun baasjes – heeft Ingrid een geweldige smaak, is ze een creatieve duizendpoot en weet ze van heinde en ver nét weer die originele items te vinden die je nooit eerder zag. Je raakt hier dus niet snel uitgekeken, zelfs niet als hondenliefhebber! Ingrid heeft altijd al winkels met ‘kunstige kunst’ gerund  en dit kattenconcept zat al langer diep verstopt in haar hart.

Ingrid. (Foto: Bob Awick)

Rondneuzen

Toen zich de kans voordeed, besloot ze er vol voor te gaan. En zoals dat vaak gebeurt met eerlijke passie en echte interesse: het klopt meteen volledig. Ingrid ontwerpt en maakt heel veel zelf, zoals de onweerstaanbare lampenkappen en kussens. Ze is de hele dag lekker aan het knutselen in haar winkel en wat ook zo’n verademing is in deze tijd: alles is heel fijn geprijsd. Een winkel om heerlijk in te neuzen, al is het maar om het hondje en het muisje te zoeken, want die staan er ook echt vrolijk tussen!

 

 

Gooische Brink 63-28 Hilversum
Telefoon: 06-46436101
www.thebohemiancatlady.com

24 november 2021

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.