Nieuws, Shoppen

T.O.F.F. by Kim: interieur hotspot in ‘t Gooi

Toen Kim van den Hout twee jaar geleden haar winkel in Bussum opende, waren we er als de kippen bij. ‘Naast meubels, woonaccessoires, vloerkleden en lampen verkoopt ze ‘zelfs’ dameskleding’, schreven we toen enthousiast. Dat doet ze allemaal nog steeds, hoewel dat laatste eigenlijk een beetje uit de hand is gelopen.

Ook Furniture

Het concept – slechts een paar stuks van geweldige items die je nergens anders tegenkomt – slaat in deze omgeving erg goed aan. Je zou daarom bijna vergeten dat het bij Kim ook en misschien wel vooral om interieur gaat. Die laatste letter F in de naam (Trends of Fashion & Furniture) staat er immers niet voor niets.

Verstand van zaken

Kim heeft een lange carrière in de interieurbranche gehad en als het om woninginrichting gaat, weet ze waarover ze praat. Ze heeft veel gevoel voor stijl, oog voor kwaliteit en service is haar middle name. Dus komt ze rustig even bij je thuis een kijkje nemen om te adviseren welk type bank nou echt goed zou passen. Dat is fijn, want qua afmetingen, kleuren, stoffen en lederwaren heeft T.O.F.F. zóveel te bieden dat een goed advies eigenlijk onontbeerlijk is. En het is ook fijn dat Kim goudeerlijk is; de vrouwen die hier kleding komen shoppen, weten al lang dat ze je precies zegt waar het op staat.

In een waanzinnig setje op de bank

Je kunt bij Kim dus terecht voor zowel betaalbare en trendy meubels van goede kwaliteit als voor woonaccessoires, hippe lampen, prachtige vloerkleden, heerlijke kussens en inderdaad, waanzinnige dameskleding.

 

T.O.F.F. by Kim, Huizerweg 41, Bussum. Telefoon: 035-2340112. www.toffbykim.nl

19 oktober 2019

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.