Nieuws, Ondernemen, Shoppen, Tam Tam, Wonen & Lifestyle

T.O.F.F. by Kim: Hotspot Huizerweg

De Huizerweg in Bussum is lang. Er valt op elk stuk veel te ontdekken. De straat biedt een enorme variëteit aan leuke winkels en ondernemers. We gingen langs bij de gezellige winkel T.OF.F. by Kim!

Toff by Kim

(Illustratie: Sascha Pijnaker)

toff by kim

(Foto: Yvette Kulkens)

BFF

In vijf jaar tijd heeft Kim eigenlijk alleen maar BFF’s gemaakt. Dat zit zo: ze houdt niet van blabla, is ALTIJD vrolijk, ze maakt verhalen niet mooier dan ze zijn en ze doet naast haar werk prachtige dingen waarover ik niet mag schrijven. Wat natuurlijk ook belangrijk is: Kim heeft een ongelofelijk gevoel voor stijl en een buitengewoon goed oog voor eigentijdse en trendy mode- en interieuritems. En die kunnen we allemaal vinden in haar gezellige winkel. Dus ja, met zo iemand wil je graag BFF zijn.

Influencer

In coronatijd startte ze noodgedwongen en geheel buiten haar comfortzone met instagramfilmpjes om de kleding uit haar winkel te laten zien. En dan geen gelikte filmpjes, maar gewoon heerlijk zoals ze is, dus af en toe liep zoon Gijs per ongeluk door het beeld of viel haar mobiel op de grond. En zo werd ze, zonder vooropgezet plan, een influencer voor collega’s en leerde het hele land haar kennen, waardoor ze nóg meer BFF’s kreeg. Juist die eigenheid van Kim maakt dat T.O.F.F. by Kim zo’n succes is geworden.

toff by kim

(Foto: Yvette Kulkens)

Banken & fauteuils

Als zij uitroept “Hoe leuk is deze!” of “Die móet je toch hebben?!” dan wil je dat ook gewoon meteen. Kom vooral ook eens kijken naar de geweldige banken en fauteuils die ze in alle kleuren en maten en uitvoeringen kan leveren. Want daar is het uiteindelijk allemaal ooit mee begonnen! Bij T.O.F.F vind je bovendien kleden, kussens en interieuraccessoires. En als je niks nodig hebt, ga je er gewoon koffie drinken. Vindt ze óók gezellig.

 

Hier vind je meer over T.O.F.F. by Kim:

Huizerweg 41, Bussum
Telefoon: 035-2340112
www.toffbykim.nl
@toffbykim

18 januari 2023

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.