Gezondheid, Nieuws, Ondernemen, Tam Tam

Studio Kleinsman: Hotspot Naarden-Vesting

Naarden-Vesting is op zichzelf al een buitencategorie hotspot. Binnen de vestingmuren vonden we maar liefst zestien Hotspots waar je u tegen zegt. Wij liepen binnen bij de hippe Studio Kleinsman!

by john/studio kleinsman/Sartoria

(Illustratie: Sascha Pijnaker)

studio kleinsman

 

studio kleinsman

(Foto: Bob Awick

Haute couture

Je verwacht het niet snel in het Arsenaal en wie niet beter weet, denkt misschien dat Studio Kleinsman een hip reclamebureau is, of iets dergelijks. Maar nee, het is een hippe mondhygiëniste op een fijne plek. En dat vinden haar klanten maar wát prettig. Chantal zit al 27 jaar in het vak en werkt sinds zeven jaar in het Arsenaal, als vrij gevestigde mondhygiëniste onder de vlag van Kleinsman Varzideh Dental Center uit Bocholt. Deze kliniek staat al tientallen jaren bekend als de ‘haute couture’ van de esthetische tandheelkunde.

Intiem & professioneel

Chantal ontvangt de klanten van deze praktijk in Naarden, maar heeft evengoed haar ‘eigen’ klanten die zich erg thuis voelen in haar intieme, professionele praktijk. Gelukkig realiseren steeds meer mensen zich dat een goede mondhygiëne heel belangrijk is. Niet alleen voor een goed en gezond gebit, maar voor de algehele gezondheid: steeds vaker wijzen onderzoeken uit dat mondhygiëne een relatie heeft met  ziektes als bijvoorbeeld Alzheimer, hart- en vaatziekten en depressies.

studio kleinsman

(Foto: Bob Awick)

Angstige patiënten

Een regelmatige schoonmaakbeurt van de mond zorgt niet alleen voor een stralende lach, maar ook voor een frisse adem, een vermindering van tandplak, tandsteen en van het risico op gaatjes, en het vroegtijdig herkennen van mondziekten als parodontitis en gingivitis. Bij Chantal kunnen we ook terecht voor een moderne bleaching-methode ‘aan de stoel’. Die lieve Chantal heeft enorm veel geduld en neemt voor iedereen de tijd, waardoor ze zelfs de angstigste patiënten rustig krijgt in haar stoel.

 

Hier vind je meer over Studio Kleinsman:

Kooltjesbuurt 1, Naarden-Vesting
Telefoon: +31-621969313
chantal@kleinsman.de

18 juli 2022

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.