Nieuws, Ondernemen, Shoppen, Tam Tam, Wonen & Lifestyle

Store11: Hotspot Herenstraat

In ons allereerste nummer stond de Bussumse Spiegelstraat in onze Hotspots-rubriek en dat vierden we in ons vijfentwintigste nummer! Samen met de Herenstraat: twee van de gezelligste winkelstraten in ’t Gooi. Je kunt er je hart ophalen bij de hipste kledingboetiekjes en  gezellige cadeauwinkels, advies krijgen bij de verschillende interieurzaken en terecht bij leuke horeca: je vindt het hier allemaal. We namen een kijkje bij Store11.

 

Store11

Store11

Vanessa en Ellen (Foto: Bob Awick)

Bewondering

De aantrekkelijke locatie, op dat bijzondere driehoekje waar de Herenstraat en de Meentweg elkaar even raken, belooft al veel goeds. In 2019 begonnen Ellen en Vanessa hier met hun interieur(advies) – en cadeauwinkel en inmiddels is de zaak uitgegroeid tot een prominente hotspot – wat wel enige bewondering verdient, want het werd de dames niet makkelijk gemaakt met corona én maandenlang een opgebroken straat. Maar Store11 zit stevig in het zadel.

Souk

Mensen komen van heinde en ver voor interieuradvies en adviezen voor stoffering, want je vindt er ook de mooiste stoffen voor meubilair en gordijnen. Het beeldschone Belgische Designs of the Time bijvoorbeeld, evenals het exclusieve Wind, en het vrolijke Belliny, dat ze trouwens dichtbij huis vonden, want dit label komt uit Huizen. Daarnaast weten Ellen en Vanessa altijd weer de meest originele producten bij elkaar te verzamelen. Van Italiaans glaswerk tot prachtige vazen, van hippe brillen tot fijne kaarsen, van bijzondere kunstwerken tot de zelfgebreide vesten van Vanessa. “Het is hier net een souk,” lachen ze.

Store11

(Foto: Bob Awick)

Streng oog

Maar alles wat in de winkel staat moet eerst langs twee paar strenge ogen voordat het een plekje krijgt. Toen ze van start gingen, leek er geen concept te zijn, maar dat bleek een misverstand: het concept zijn ze zelf. Hun goede smaak en de stellige keuze voor kwaliteit en originaliteit blijkt een schot in de roos.

 

 

 

Hier vind je meer over Store11:

Meentweg 11, Bussum
Telefoon: 06-42230230
www.store11.nl
@store11_

27 maart 2022

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.