Nieuws, Shoppen

Store 11: interieur hotspot in ‘t Gooi

Hoe fijn is het om een vriendin te hebben die de kunst verstaat je huis een waanzinnige make-over te geven? Die altijd de mooiste lampen weet te vinden, dat allerleukste gekleurde glaswerk en die hipste kussentjes? Wij hebben er in Bussum twee in de aanbieding, en ze hebben bovendien een inspirerende winkel: Store 11.

Authentiek

Ellen en Vanessa van Store 11 zijn beiden behept met zo’n jaloersmakend oog. Een oog voor fantastische woonitems, een oog voor de beste indeling én inrichting van je huis, een oog voor de laatste interieurtrends. En ook nog eens een oog voor mooie pandjes, zo blijkt. Want toen Vanessa heel toevallig in een leegstaand winkelpand in Bussum terechtkwam, waar de zon door de authentieke glas-in-loodraampjes een prachtig licht verspreidde door de ruimte, belde ze meteen naar Ellen. “We hebben een winkel!” En hoewel het niet per se in de planning stond, vond Ellen dat dus helemaal niet gek.

Niet bedacht

Eindelijk een plek voor hun passie en voor al die mooie vondsten. “Maar wat is het concept dan”, vroeg de echtgenoot van Vanessa, die namelijk uit de reclame komt. Er is dus – godzijdank – helemaal geen concept. En er is verder ook niemand die ernaar vraagt. Wat er wel is? Originele, vaak handgemaakte items, van hippe sieraden tot adembenemende schilderijen, van zelfgebreide mohair vesten en truien tot handbeschilderd servies en coole banken. En natuurlijk de wetenschap dat er twee vriendinnen zijn die je hele huis kunnen inrichten. Zonder concept, maar wel weergaloos mooi.

Meer info

Store 11, Meentweg 11-a-1, Bussum. Telefoon: 06-14151201 / 06-42230230. www.store11.nl

 

 

19 oktober 2019

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.