Nieuws, Wonen & Lifestyle

Exclusive Spring Fair op Kasteel Groeneveld

Kasteel Groeneveld

Tijdens het Paasweekend vindt op het landgoed van Kasteel Groeneveld in Baarn de nieuwe binnen – buitenbeurs Exclusive Spring Fair plaats. Tijdens deze unieke woon- & lifestylebeurs wordt het volledige kasteel omgetoverd tot een spannende pop-up departmentstore. Maar liefst drie kasteeletages zijn gevuld met alle componenten voor een eigentijds leven. In de statige tuin achter het kasteel is een uitgebreide buitenbeurs met veel home & garden.

kasteel GroeneveldExclusive Spring Fair Binnen én buiten

Exclusive Spring Fair is de nieuwe beurs van InterEvent, die ook verantwoordelijk zijn voor onder meer La Table sfeerbeurs, het Kunst & Antiek Weekend en Het Juweel. De nieuwe voorjaarsbeurs biedt verschillende themakamers die ingericht zijn met onder andere exclusieve interieurs, bijzondere antiquiteiten & smaakvolle kunst, unieke juwelen & horloges, droomvakanties en nog veel meer. In de tuin van het kasteel ervaart de bezoeker het buitenleven met bijvoorbeeld tuinarchitecten & hoveniers, buitenkeukens, tuinmeubelen en tuindecoraties. In het overdekte Deli Food Paviljoen in de kasteeltuin proeven de bezoekers biologische en een aanbod ambachtelijk gemaakte delicatessen uit binnen- en buitenland.

Exclusive Spring Fair

Volop activiteiten bij Kasteel Groeneveld

Naast de vele exposanten is er voor jong en oud van alles te beleven op Exclusive Spring Fair. Zo is er op de zolder van het kasteel de tentoonstelling “De dieren van Fiep”, waar kinderen de natuur ontdekken in de wereld van illustratrice Fiep Westendorp. Bovendien kunnen zij Paaseieren zoeken door het hele kasteel en de tuin. In Kasteel Groeneveld en door de park- en moestuinen leiden enthousiaste gidsen de bezoekers rond. Geniet bovendien van diverse workshops in koken, bloemdecoraties, tuinadvies en alles rondom Pasen. Proef, beleef en ontdek het allemaal op Exclusive Spring Fair! De beurs wordt gehouden van vrijdag 14 t/m maandag 17 april en is dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Voor meer informatie, kaarten en kortingsbonnen: www.exclusivespringfair.nl

13 maart 2017

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.