Ondernemen, Shoppen

Shoe Professionals Boerhout/De Weert

Je hebt schoenmakers en je hebt Ronald de Weert. Deze meesterschoenmaker – overigens een van de laatste gediplomeerde in Nederland – is een kunstenaar als het gaat om aanpassen, repareren en zelfs op maat maken van schoenen.

shoe professionals

Ronald de Weert

Hij begon ooit als orthopeed en die vroegere carrière komt goed van pas als je iets afwijkends wilt of hebt. Een extra brede voet, een hoge wreef of een steunzooltje nodig? Men komt uit heel Nederland naar deze ambachtelijke vakman, die trouwens ook gepersonaliseerde Greve Barolo’s en Ambiorix op maat maakt. Hij is bovendien gespecialiseerd in het repareren van paardrijlaarzen en golfschoenen, en de complete Nederlandse teams van zowel de softbal- als de honkbalcompetitie brengen hier vol vertrouwen hun speciale schoenen ter reparatie.

Exclusieve herenschoenen

Vaal geworden herenschoenen met een gevlamde finish weer als nieuw krijgen? Timberlands, Van Bommels en zelfs Dubarry laarzen op fabrieksoriginele wijze laten repareren? Ronald is je man. Zijn collectie exclusieve herenschoenen van onder meer Van Bommel, Bollini en Magnanni is indrukwekkend. We zouden bijna vergeten dat je bij Shoe Professionals ook terechtkunt voor graveerwerk en het maken van sleutels. En vrouw Linda, die ons liefdevol toevertrouwt dat Ronald veel meer schoenen heeft dan zij, zwaait de scepter over de stomerij-, wasserij en kledingreparatie-service. Wel zo makkelijk op hetzelfde adres. “Vertel vooral over de spaarkaart met kassakorting voor onze vaste klanten”, roept Ronald ons bij het weggaan nog vrolijk na. Dat doen we bij dezen.

Shoe Professional, Huizerweg 116, Bussum. Telefoon: 035-6935450.
www.shoeprofessionals.nl

16 maart 2018

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.