Nieuws, Ondernemen, Tam Tam, Wonen & Lifestyle

Senza Beauty: Hotspot Spiegeltraat

In ons allereerste nummer stond de Bussumse Spiegelstraat in onze Hotspots-rubriek en dat vierden we in ons vijfentwintigste nummer! Samen met de Herenstraat: twee van de gezelligste winkelstraten in ’t Gooi. Je kunt er je hart ophalen bij de hipste kledingboetiekjes en  gezellige cadeauwinkels, advies krijgen bij de verschillende interieurzaken en terecht bij leuke horeca: je vindt het hier allemaal. We kregen een rondleiding bij Senza Beauty.

 

Senza beauty

 

Senza

Nathalie en Nadya (Foto: Bob Awick)

Een droom

Jaren geleden, toen Nathalie als schoonheidsspecialiste aan huis werkte, had ze een visie: “Ooit open ik een schoonheidssalon, waar we met een team de beste behandelingen aanbieden.” Ze had het zelfs opgeschreven in een notitieboekje dat ze vlak voor de opening van Senza Beauty, in juni van dit jaar, tot haar verrassing tegenkwam. Een droom die is uitgekomen, zo kan de schoonheidssalon van Nathalie en haar schoonzus Nadya – “eigenlijk ex-schoonzus, maar hoe dan ook de tante van mijn dochters” – dus rustig genoemd worden.

Specialistische behandelingen

Een droom die tot in de perfectie is gerealiseerd, want daar houden Nathalie en Nadya van. “We hebben bewust gekozen voor hoge kwaliteit. Ons team is heel goed opgeleid en we werken met mooie merken die goed bij ons passen, zoals Dermalogica, Image Skincare en A/N/G Skincare”, vertelt Nathalie. Senza Beauty biedt heerlijke facials aan, maar ook specialistische behandelingen, zoals acnébehandelingen, laserbehandelingen, microneedling en microblading bijvoorbeeld.

Senza

(Foto: Bob Awick)

Sfeer

Persoonlijke aandacht bij de behandelingen vinden Nathalie en Nadya een must. Daarnaast is de sfeer in de salon, die verrassend veel groter is dan je aan de voorzijde verwacht, heel prettig. Nadya, die jaren werkte als interieurstyliste, kon wat dat betreft helemaal losgaan. Ook Nathalie had – in haar visioen – een goed beeld van hoe het moest zijn, en zo is het precies geworden: een rustgevende, sfeervolle omgeving waar de klanten terechtkunnen voor schoonheidsbehandelingen op het hoogste niveau.

 

 

Hier vind je meer over Senza Beauty:

Spiegelstraat 22, Bussum
Bellen of Whatsapp: 06-28345961
www.senzabeauty.nl
@senza_beauty

29 januari 2022

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.